Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Στην γαλάζια όαση της Πολυαίγου και στην μαγευτική παραλία «Της Παναγιάς τ’ αυλάκι» θα σας ταξιδέψει ο «CineΚαλησπερίτης», κάτω από τα αστέρια με την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Άσπρο Πάτο»


Μεγαλώνει τα πανιά του ο «Cine Καλησπερίτης», τα μεγαλώνει για να αντέξει τα μελτεμάκια του Αιγαίου και να μπορεί τις επόμενες μέρες να μας ταξιδέψει στη Πολύαιγο. Οι οιωνοί μιλάνε για ούριο άνεμο και νύχτες ξάστερες. Αποσκευές θα έχουμε, όπως πάντα, τους φίλους μας, τους επισκέπτες μας, τα μηχανήματά μας και βέβαια διαλεχτές ταινίες.

Πρώτη και καλύτερη, η αριστουργηματική και πολυβραβευμένη ταινία του Δανού σκηνοθέτη Thomas Vinterberg «Άσπρο Πάτο» (ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής Rosebud.21). Μπύρες και λίγο κρασί θα μας βοηθήσουν να ταξιδέψουμε στα υπαρξιακά ερωτήματα των ηρώων της ταινίας και, γιατί όχι, να τραγουδήσουμε στο τέλος μαζί τους τον ύμνο στη ζωή. Με φουσκωμένα τα πανιά λοιπόν και ούριους ανέμους ο «Cine Καλησπερίτης», τις επόμενες ημέρες στη μαγευτική Πολύαιγο.

kalisperitis polyaigos kimolistes2021a

Το σκηνικό του Θερινού Σινεμά ολοκληρώνουν δάδες, φαναράκια, μαξιλάρες με τους θεατές κάθε φορά να φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις. Σας προσκαλούμε όλους, να έρθετε και να ζήσετε την μοναδική εμπειρία Θερινού Σινεμά στο νησί της Πολυαίγου και να παρακολουθήσετε την βραβευμένη ταινία «Άσπρο Πάτο».

Μεταφορά και κρατήσεις θέσεων.

Η μεταφορά προς το νησί της Πολυαίγου θα γίνει με τον Καπετάν Βαγγέλη. Απαιτείται η κράτηση θέσης, λόγω των περιορισμών και της αυστηρής τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για τους θεατές καθώς και τήρηση των απαραιτήτων αποστάσεων.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο: 6944665646, Μαρινάκης Φώτης

Ημέρα: Σάββατο 7-8-2021 

Ώρα Προβολής: 21:15 

Ώρα Αναχώρησης από την Ψάθη: 18:00, 18:30, 19:00,19:30.

Ώρα Αναχώρησης από Πολύαιγο: 23:15, 23:45, 00:15, 00:45 ( (Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης) Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ (Υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης εφόσον το καραβάκι του Καπετάν Βαγγέλη θα έρθει να παραλάβει την ομάδα του Καλησπερίτη την Κυριακή 8-8-2021 στις 9:00-10:30 περίπου.)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και τρέιλερ της ταινίας εδώ...

kalisperitis polyaigos kimolistes