Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Η Εθελοντική ομάδα «Κιμωλίστες» σας προσκαλεί στο Κάστρο της Κιμώλου την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, κλείνοντας με δύο προβολές την πετυχημένη πορεία του «Cine Καλησπερίτη» για το φετινό καλοκαίρι!

Ο «Cine Καλησπερίτης» στην Κίμωλο, ανανεώνει το ραντεβού του με τους σινεφίλ για την επόμενη χρονιά προβάλλοντας δύο ταινίες την Πέμπτη 7/10/2021 στο Κάστρο της Κιμώλου στο Χωριό, στα πλαίσια του Festival «Kimolos Experience 2021».

Στις 7:30 το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για την αλλαγή του κλίματος «Kiss the Ground». Η ταινία είναι η τρίτη κατά σειρά που προβάλλεται φέτος στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας, Εθελοντική Ομάδα «Κιμωλίστες»(ΑΜΚΕ) στο δίκτυο συνεργασίας του Cyclades Preservation Fund -CPF και το CineDoc Island με προβολές ταινιών και βραβευμένων περιβαλλοντικών ντοκιμαντέρ που στόχο έχει να εμπνεύσει, να ενδυναμώσει και να προωθήσει κοινές περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο.

Ακολουθεί στις 9:10 μ.μ η προβολή της Γαλλικής ταινίας «Ο Αρχιτσιγκούνης» με την ευγενική παραχώρηση της εταιρείας διανομής Rosebud.21 η οποία στηρίζει ανελλιπώς τις προβολές του CineΚαλησπερίτη και το Festival «Kimolos Experience 2021».Θα έχουμε την τιμή να παραβρεθεί και ομάδα Γάλλων πεζοπόρων που έχουν επισκεφθεί το νησί μας, στην τελευταία αυτή προβολή του CineΚαλησπερίτη!

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στις προβολές του «Cine Καλησπερίτη», το φετινό καλοκαίρι!» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι «Κιμωλίστες»