Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Άλλο ένα χρόνιο πρόβλημα επιλύεται και μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 08-09-2021 και από τις 10:00 έως τις 15:00, το Δημοτικό Κτηνιατρείο Σερίφου ανοίγει την πόρτα του και η νέα υπεύθυνη ιατρός, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους μας.

Μετά από χρόνια, όπου ο Δήμος απλώς σπαταλούσε χρήμα καταβάλλοντας ενοίκιο για ένα κλειστό χώρο, πλέον αποκτά νόημα και ουσία, με το Δημοτικό Κτηνιατρείο Σερίφου να είναι γεγονόες και να λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα, σε πρώτη φάση.

Με τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, να έχει μεταφερθεί στους Δήμους ως αρμοδιότητα, χωρίς όμως το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό και χωρίς την αντίστοιχη χρηματοδότηση και παρά την μεγάλη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, ο Δήμος μας έχει υλοποιήσει, σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις, προγράμματα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με πλήθος στειρώσεων και θεραπεύσεων να έχουν πραγματοποιηθεί ενώ από αύριο (Τετάρτη 08-09-2021) θα μπορούμε να προσφέρουμε φροντίδα στα ζώα συντροφιάς, όπως τους αξίζει!

Δήμος Σερίφου

Στυλιανός Λιβάνιος

Αντιδήμαρχος οικονομικών & Τουρισμού Σερίφου