Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

data-mediterranean

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οργανώνει το σεμινάριο «DATA MEDITERRANEAN» with Trip Advisor, 5 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχεί Amathus στη Ρόδο

Οι εγγραφές συνεχίζονται

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τουρισμού, σε συνεργασία με τo Trip Advisor και το E- Tourism Frontiers, διοργανώνει το σεμινάριο «DATA MEDITERRANEAN». Στόχος του είναι να μεταδώσει στους συμμετέχοντες τις πιο σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ. Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amathus Beach, στις 5 Μαΐου 2016.

Με ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Ρόδος είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός που φιλοξενεί τη διοργάνωση, με σκοπό να μεταδοθούν στους συμμετέχοντες γνώση και πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ.

Απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών φορέων και τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, καθώς επίσης σε όλους όσοι εμπλέκονται στον τουρισμό με ειδίκευση στο ψηφιακό τουριστικό μάρκετινγκ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το Trip Advisor θα παρουσιάσει δεδομένα αδημοσίευτα, σχετικά με τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών στην on line διαδρομή της επιλογής και αγοράς διακοπών στον προορισμό.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: η δημιουργία on line στρατηγικής, η αναβάθμιση και διαχείριση ιστοσελίδων, τα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube κλπ, η σημασία του «περιεχομένου» και το mobile marketing, η online διαχείριση της φήμης κ.α. Γλώσσα σεμιναρίου, η αγγλική.

Διοργανωτές είναι το e-Tourism Frontiers, μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του online τουρισμού σε όλο τον κόσμο (διανομή & μάρκετινγκ), το “TripAdvisor”, ο μεγαλύτερος τουριστικός ιστότοπος παγκοσμίως και το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας. Του ανοιχτού σεμιναρίου προηγείται διήμερο κλειστό αντίστοιχο σεμινάριο, Ακαδημία, με ανάλογο θέμα, στις 3 & 4 Μαίου και με συμμετέχοντες από διάφορες χώρες.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνονται σε ειδική φόρμα – βρίσκεται στον ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7101) - έως 27 Απριλίου 2016. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, οι συμμετέχοντες, θα ενημερωθούν με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού

της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου