Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

Την Κυριακή 15 Μαΐου στους Δήμους των Κυκλάδων θα στηθεί η κάλπη εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων καλεί τους νησιώτες που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί σήμερα τον κορμό του προοδευτικού χώρου, που θα δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία εκλογής του προέδρου, στέλνοντας μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Να γίνουν ενεργό μέρος της λύσης, να αποκτήσουν λόγο σε κάθε σχέδιο και απόφαση.

Συγκεκριμένα, θα στηθούν 990 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα, με τη διαδικασία να επιτηρείται από περίπου 2.000 μέλη των εφορευτικών επιτροπών και υπό την υψηλή επιστασία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πολίτες άνω των 15 ετών.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία -ακόμα και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου- στα εκλογικά τμήματα. Στο Δημαρχείο Μήλου και ώρες 8 π.μ. – 8 μ.μ. 

Στις Κυκλάδες, τα εκλογικά κέντρα είναι τα ακόλουθα

Εκλογικά Κέντρα Κυκλάδων

Νησί

Διεύθυνση Εκλογικού Κέντρου

Αμοργός

Δημαρχείο Αμοργού /Χώρα Αμοργού

Άνδρος

8.00 -13.30 αίθουσα συνεδριάσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Χώρας Άνδρου (στο parking κάτω από το Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου)
14.30 -20.00 Περιστεριώνας στο λιμάνι του Γαυρίου (γραφείο Δήμου Άνδρου – Περιστεριώνας)

Θήρα

Γραφεία Ο.Μ Θήρας / Φηρά
https://goo.gl/maps/8Qt9rKns1LxT7EQ88

Ίος

Αίθουσα Παπαπέτρου, Χώρος Εκδηλώσεων Δήμου Ιητών

Κέα

Πνευματικό Κέντρο “Στυλιανός Ρέστης”, Κορρησία Λιμάνι

Κύθνος

Δημαρχείο Κύθνου

Μήλος

Δημαρχείο Μήλου

Μύκονος

Κοινότητα Άνω Μεράς

Νάξος 1

Δημαρχείο Νάξου, Χώρα Νάξου

Νάξος 2

Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου/Φιλώτι

Πάρος

Γραφεία Τοπικής Κοινότητας Παροικιάς

Σέριφος

Coralli Appatrments, Λιβαδάκια Σέριφος

Σίφνος

Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου”, Αρτεμώνας

Σύρος

Εργατικό Κέντρο, Ερμούπολη

Τήνος

Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημ. Συμβουλίου Μεγαλόχαρης

Φολέγανδρος

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, Χώρα Φολεγάνδρου

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εκλογές στο σύνδεσμο https://www.syriza.gr/page/ekloges.html

Οργάνωση Μελών Μήλου

Την  Κυριακή 15 Μάη ψηφίζουμε όλοι και όλες για την πολιτική αλλαγή!!!

Στο Δημαρχείο Μήλου και ώρες 8 π.μ. – 8 μ.μ.

Τρία χρόνια κυβέρνησης ΝΔ, τρία χρόνια χαμένα για τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, τρία χρόνια εξυπηρέτησης των γαλάζιων golden boys και λεηλασίας του κρατικού χρήματος με 7 δις απευθείας αναθέσεις, τρία χρόνια αποδόμησης του κοινωνικού κράτους και του ΕΣΥ

Η ακρίβεια καλπάζει, ο μισθός και η σύνταξη δεν φθάνουν να περάσει ο μήνας. Αλλά γιατί φωνάζουμε; Η πανδημία φταίει για την απαξίωση της δημόσιας υγείας, ο πόλεμος για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, αλλά μόνο εμείς πληρώνουμε τόσο ψηλούς λογαριασμούς, μόνο εμείς καταφεύγουμε τόσοι πολλοί στην ιδιωτική υγεία, μόνο εμείς πληρώνουμε τα είδη πρώτης ανάγκης με υψηλό ΦΠΑ, μόνο εμείς πληρώνουμε τα καύσιμα χρυσάφι, ενώ και οι μετακινήσεις μας σε λίγο θα αποτελούν είδος πολυτελείας.

Η Χώρα δεν αντέχει άλλη καθυστέρηση. Δεν αντέχει ένα νέο Μνημόνιο. Χρειάζεται επειγόντως πολιτική αλλαγή.

Η συμμετοχή σου στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επιταχύνει τις εξελίξεις, δυναμώνει τη δική σου φωνή, επιβάλλει μια πορεία για μια νέα προοδευτική κυβέρνηση.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ!!!

Άνεμος Ανανέωσης: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για την κοινωνική και πράσινη οικονομία, την καινοτομία και τον πολιτισμό.

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Σύριζα Νομού Κυκλάδων αναφέρει:

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο ληστρική, αυταρχική και αντιλαϊκή διακυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι μια ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία σε όλους τους τομείς καθημερινά και αδιάκοπα τα τελευταία τρία χρόνια.

Αντιεργατικά νομοσχέδια που συνθλίβουν τα εργασιακά δικαιώματα, απορρυθμίζουν τις συνθήκες εργασίας και οδηγούν στην εξαθλίωση χιλιάδες εργαζομένους, που θυσιάζουν τη δημόσια δωρεάν Παιδεία στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων και οδηγούν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς στον αποκλεισμό, που βγάζουν στο σφυρί το νερό που πίνουμε, τον αέρα που αναπνέουμε, την πολιτιστική κληρονομιά και το μέλλον των παιδιών μας. Ολοκληρωτική χειραγώγηση των ΜΜΕ, πρωτοφανής για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Διάλυση και εξευτελισμός του δημόσιου συστήματος υγείας και των λειτουργών του, κυνικό γλέντι μεσαζόντων, κουμπάρων και νονών πάνω στους 23.000 νεκρούς συμπολίτες μας από την κακοδιαχείριση της πανδημίας και πάνω στα εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που πασχίζουν να επιβιώσουν από την ενεργειακή ακρίβεια και τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις.

Αυταρχισμός και βία πάνω στο δικαίωμα για υγεία, εργασία και αξιοπρέπεια. Πάνω στο δικαίωμα για ζωή.

Την Κυριακή 15 του Μάη στους Δήμους των Κυκλάδων θα στηθεί η κάλπη εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καλούμε τους νησιώτες που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί σήμερα τον κορμό του προοδευτικού χώρου, που θα δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία εκλογής του προέδρου, στέλνοντας μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Να γίνουν ενεργό μέρος της λύσης, να αποκτήσουν λόγο σε κάθε σχέδιο και απόφαση.

Ως εδώ! Μην αφήνεις τους άλλους ν’ αποφασίζουν για σένα!

Στις 15 του Μάη συμμετέχουμε στη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας του  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στις 15 του Μάη συμμετέχουμε ΜΕ τον  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Γινόμαστε μέρος της λύσης και τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων