Εκπαιδευτική εκδρομή της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Μήλου στο Μουζάκι

Η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Μήλου που κατά το τρέχον σχολικό έτος εκπονεί πρόγραμμα με τίτλο: «Στης Μήλου τα γυρίσματα……ψάχνω για ανθούς και μοσχοβολήματα», πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο  Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Μουζακίου από 1/3/2023 έως και 5/3/2023.

Κατά την πενθήμερη φιλοξενία που της παρείχε το ΚΕ.ΠΕ.Α. Μουζακίου στις εγκαταστάσεις του, οι μαθητές και οι μαθήτριες βίωσαν μια διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία  στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι στον κόσμο των βοτάνων». Οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλες τις δράσεις επίσκεψης πεδίου, αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του

Περισσότερα...

Δωρεές στο Κέντρο Υγείας Μήλου & ευχαριστήριο του Ιδρύματος Στήριξης

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας Μήλου (Ι.Σ.Κ.Υ.Μ.) ευχαριστεί όλους τους χορηγούς & δωρητές που αναφέρονται πιο κάτω για την προσφορά τους:

Περισσότερα...

National Geographic: Το Σαρακήνικο στις 21 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη!

Ο Σίμος της Ελαφονήσου και το Σαρακήνικο της Μήλου βρίσκονται ανάμεσα στις 21 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη σύμφωνα με την Ισπανική έκδοση του National Geographic.

Περισσότερα...

Μήλος: Το ελληνικό νησί που όποιο ζευγάρι το επισκεφτεί μένει παντοτινά μαζί (VIDEO)

Ως το ελληνικό νησί με το ψαροχώρι και τον θρύλο που θέλει όποιο ζευγάρι το επισκεφτεί να μένει παντοτινά μαζί παρουσιάζει τη Μήλο σε άρθρο αφιέρωμα του το athensmagazine.gr. Ένας επίγειος παράδεισος, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

«Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι ιδανικές εποχές για να γνωρίσει κανείς τα ελληνικά νησιά και να ανακαλύψει κρυφές ομορφιές και άγνωστες γωνιές. Συνήθως, μάλιστα, δεν είναι απίθανο να έρθει αντιμέτωπος με μύθους, θρύλους και παραδόσεις που δεν γνώριζε ή

Περισσότερα...

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στη Μήλο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου Τεχνικού Ασφαλείας στο γραφείο της Μήλου μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρηματιών του νησιού.

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μήλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μήλου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Λυκείου ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσίαση που έγινε σε μαθητές και γονείς με θέμα «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ-Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ», στις 9 και 10 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Περισσότερα...

Προβολή της Μήλου σε νεανικό γυναίκειο κοινό σε ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά, Γαλλία και Αυστραλία!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία σημειώνει η Μήλος με μια ακόμα στόχευση σε ειδικό κοινό. Μετά τις θεματικές παρουσιάσεις για την ανάδειξη του γαμήλιου τουρισμού και τη γαστρονομία σε Λονδίνο και Μιλάνο, επίκεντρο αυτή φορά ήταν οι γυναίκες ηλικίας από 18 έως 34 ετών σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο solosophie, που με τίτλο «Όμορφες πόλεις και χωριά στη Μήλο, Ελλάδα» γράφει: «Λαμπερά νερά και σεληνιακό τοπίο: Η Μήλος λέγεται συχνά ότι είναι η

Περισσότερα...

«Vira Houses - Milos Operations»: Η διαχείριση του καταλύματος σας με την εμπειρία 15 ετών

Θέλετε καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σας; Θέλετε τους πελάτες σας, να σας γεμίζουν με καλά σχόλια και επαναλαμβανομένους επισκέπτες τις επόμενες σεζόν; Ελάτε να συνεργαστείτε με τους ειδικούς!

Περισσότερα...

24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων από την ΠΝΟ

Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη (16 Μαρτίου) πρόκειται να συμμετάσχει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Περισσότερα...

Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του «Διονύσιος Σολωμός» λόγω κακοκαιρίας

Η ναυτιλιακή εταιρία Zante Ferries ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν την Δευτέρα 13/03/2023 (δυσμενέστερων του δελτίου της Ε.Μ.Υ.), το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ – Ο/Γ«Διονύσιος Σολωμός» δεν θα εκτελέσει το σημερινό του δρομολόγιο από τον λιμένα του Πειραιά στις 14:55 και θα αναχωρήσει την Τρίτη 14/03/2023 στις 07:00 το πρωί.

Περισσότερα...

Δωρεές στο Κέντρο Υγείας Μήλου & ευχαριστήριο του Ιδρύματος Στήριξης

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας Μήλου (Ι.Σ.Κ.Υ.Μ.) ευχαριστεί όλους τους χορηγούς & δωρητές που αναφέρονται πιο κάτω για την προσφορά τους:

Περισσότερα...