"Μηλέικα Νέα"

ΟΕΔΙΜ: Ευχαριστήρια επιστολή από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων

Μεγάλη τιμή για την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου, η ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, Πύραρχου Άγγελου Κυρίτση.

Περισσότερα...

Θέση εργασίας στην IMERYS Μήλου

Η εταιρεία Imerys αναζητά εργατοτεχνικό προσωπικό για εργασία στα εργοστάσια της. Η θέση απαιτεί έμφαση στους κανόνες Υγείας & Ασφάλειας, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα εργασίας.

Περισσότερα...

Γενικό Λύκειο Μήλου: Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών και των Παράλληλων Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2024 ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 9-7-2024 και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 18-7-2024 και ώρα 24:00.

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου για δωρεά εξοπλισμού

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών μήλου (ΟΕΔΙΜ) ευχαριστεί θερμά το κατάστημα «G store» για την ευγενική δωρεά ενός φορητού σταθμού ενέργειας και φόρτισης 300W, που θα χρησιμεύσει στην επαναφόρτιση των ασυρμάτων, κινητών και άλλων συσκευών κατά τη διάρκεια περιστατικών έκτακτης ανάγκης που απαιτούν πολύωρη ή και πολυήμερη επέμβαση!

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών μήλου (ΟΕΔΙΜ)

Mandrakia Artis 2024: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Η μουσική του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύει στο νησί μας, για μία συναυλία με τραγούδια από την πληθωρική δημιουργική πορεία του, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στα Μανδράκια.

Περισσότερα...

Με έναν οδηγό ασθενοφόρου ξέμεινε το Κέντρο Υγείας Μήλου

Λυπούμαστε αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου ώστε να έρθει να παραλάβει τον ασθενή/τραυματία. Αυτή είναι η συνηθέστερη απάντηση που θα λάβετε αν καλέσετε στο Κέντρο Υγείας Μήλου για να αναφέρετε περιστατικό που χρίζει την άμεση μεταφορά του ασθενή ή τραυματία με ασθενοφόρο προς την κύρια μονάδα υγείας του ΕΣΥ στη Μήλο.

Δεκάδες τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στο Κέντρο Υγεία Μήλου, ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο του καταγράφονται τα μηνύματα αγανάκτησης από δημότες και επισκέπτες του νησιού που «στολίζουν» με αρκετά επίθετα τους αποδέκτες.

Να θυμίσουμε ότι ήταν λίγο πριν τις φετινές Ευρωεκλογές όταν η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κυρία Αγαπιδάκη είχε επισκεφθεί το νησί μας

Περισσότερα...

Απονομή Υποτροφίας «Αναστασία Αντωνιάδου 2023» (PHOTOS)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την απονομή της Υποτροφίας Αναστασία Αντωνιάδου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου – Γεώργιος Ηλιόπουλος την Κυριακή 30 Ιουνίου, 2024.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η κα Άννα Βόγλη κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο της Αναστασίας Αντωνιάδου, η οποία για ένα μεγάλο διάστημα της ζωή της ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την κοινωνία της Μήλου.

Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Σανούδος, Διευθυντής της Imerys Μήλου έκανε μία αναδρομή στην 90χρονη παρουσία της Εταιρίας στο νησί, στα σημαντικά έργα υποδομής που έχει χρηματοδοτήσει, αλλά και στις επενδύσεις που αφορούν τον τομέα της Υγείας & Ασφάλειας και την εκπαίδευση των εργαζομένων και των

Περισσότερα...

Μήλος: Ανοιχτό κάλεσμα σε μια… «Σύν – Κρουση»

Το Φεστιβάλ «Από Τη Θάλασσα» 2024 που η φετινή του θεματική είναι «Σκέψου διαφορετικά» σας προσκαλεί σε μια Δράση / Εργαστήριο για παιδιά, εφήβους και νέους, κατά την οποία θα εξερευνήσουμε τα όρια της σύγκρουσης σε σώμα, ψυχή και νου, σε συνεργασία της Φιλιώς Λούβαρη με δύο εξαιρετικούς παιδαγωγούς και καλλιτέχνες.

Περισσότερα...