"Μηλέικα Νέα"

«Δεδομένης της εξέλιξης της επιδημίας του Covid-19 και των κυβερνητικών μέτρων που επιβάλλουν αυστηρούς περιορισμούς στα ταξίδια, με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε την ακύρωση της 2ης έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου της Μήλου, το οποίο πρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 05 έως τις 18 Ιουνίου του 2020 στο Αρχαίο Θέατρο του νησιού και στην πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Οι δυνατότητες μιας αναβολής έχουν μελετηθεί, αλλά η αβεβαιότητα των προσεχών εβδομάδων δεν μας επιτρέπει να την εξετάσουμε με ασφάλεια.

Όλη η ομάδα θα επικεντρώσει στο εξής την ενέργειά της στη διοργάνωση της 3ης έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου της Μήλου το 2021. Δίνουμε ραντεβού στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2020, όταν θα ανακοινώσουμε τα πρώτα ονόματα του προγράμματος.

Όλη η ομάδα θέλει να εκφράσει την υποστήριξή της σε όλους όσους πάσχουν από τη νόσο, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους φίλους μας που εργάζονται στον κλάδο της ψυχαγωγίας και όλες τις εταιρείες που έχουν ήδη επηρεαστεί από τις συνέπειες μίας τέτοιας κρίσης.

Ελπίζουμε ότι χάρη στην προσπάθεια όλων θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δυσκολία και θα συναντηθούμε σε φεστιβάλ, για να γιορτάσουμε μαζί το θέατρο και τη φιλία, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ας φροντίσουμε ο ένας τον άλλον.»

Η ομάδα του Φεστιβάλ