"Μηλέικα Νέα"

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση όπου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο υπάρχει έντονος  αναβρασμός. Όλοι επιζητούμε το καλύτερο για τον τόπο μας καθώς η πολιτικές και πρακτικές της τοπικής αυτοδιοίκησης επηρεάζουν το επίπεδο διαβίωσης και όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Διανύουμε μια εποχή σημαντικής ανάπτυξης στο νησί μας, με την  ανοδική πορεία του τουρισμού, τη προαγωγή του πολιτισμού, την αποτελεσματική υποστήριξη  των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την όσο το δυνατό καλύτερη περίθαλψη, τις σημαντικές εκδηλώσεις τέχνης και ψυχαγωγίας. Η μικρή κοινωνία στην οποία ζούμε συμβάλει στο αίσθημα της προσφοράς και συνεργασίας μέσω των συλλογικών οργανώσεων. Όλα τα παραπάνω συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Υπάρχουν όμως ακόμα πολλά περιθώρια για μεγαλύτερη ανάπτυξη και ευημερία.

Ο κύριος Δαμουλακης έχει δείξει  ότι  ενδιαφέρεται για τον τόπο μας και είναι ένα ενεργό πολιτικό πρόσωπο. Μέσα σε διάστημα δύο 4ετιων που είχε το χρόνο να πραγματοποιήσει και να κάνει πράγματα για το νησί δεν κατάφερε να δώσει λύση σε κομβικά ζητήματα του νησιού, πράγματα που βιώνουμε καθημερινά. 

Η παράταξη του Μανώλη Μικέλη κέρδισε την μετάβαση της στον 2ο γύρο των αυτοδιοκητικών Εκλογών, και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας μάζας τουριστικών επιχειρηματιών αλλά και απλών πολιτών ώστε να εκλεγεί ως Νέα Δημοτική Αρχή.

Ο συνδυασμός του Αβέρκη Γαιτανή, μεταφέροντας την εμπειρία άλλων εποχών, κρίθηκε από τον κόσμο της Μήλου, πως πρέπει να έχει εκπροσώπηση αξιοπρεπή και ρυθμιστική.

Ο συνδυασμός του Γ.Μαρτάκη, στον οποίο συμμετείχα, δυστυχώς δεν είχε την αποδοχή σε ψήφους που έδειχνε το κλίμα πριν τις εκλογές. Ζητάω προσωπικά συγνώμη από τους ανθρώπους που εβλεπαν θετικά την ενασχόληση μου με τα κοινά μέσω της πιθανής εκλογής μου, αλλά δεν (κατάφερα) να δουν με συμπάθεια την προσπάθεια του συνδυασμού μας.

Ο Αβραάμ ΛΙΝΚΟΛΝ είχε πει «Έχεις το δικαίωμα να κρίνεις, αν έχεις και τη διάθεση να βοηθήσεις».

Δεν είμαι πολιτικός, δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα, είμαι πολίτης που ενδιαφέρεται για τον τόπο του .

Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη μου γι αυτόν τον τόπο,   αυτό το πανέμορφο νησί που ζω τα τελευταία 14 χρόνια και ασχολούμαι με τα κοινά τα τελευταία 10 χρόνια,  έχω όλη τη διάθεση και όση δυνατότητα μου επιτρέπεται, να προσφέρω ο,τι χρειαστεί για την τοπική πρόοδο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συμπολίτη μου.

Η ψήφος σας την Κυριακή θα αναδείξει την Δημοτική Αρχή που πρέπει να πάει την Μήλο μπροστά, με ουσία κ με έργο και όχι με Αερολογίες και λάσπη.

«Όλοι Μαζί», οι «Πολίτες» της Μήλου, για μια «ΜΗΛΟ για ΟΛΟΥΣ».

Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη σας.»

Δεληβασιλείου Αριστόδημος (Αρης)

Πολ.Μηχανικός

Τουριστικός Επιχειρηματίας με MSc Travel and Tourism

Μήλος, 31 Μάιος 2019