"Μηλέικα Νέα"

Η νέα διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων Μήλου (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ.) ξεκίνησε τις πρώτες σημαντικές και απαραίτητες εργασίες για φέτος στα Πολλώνια. Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα από την περασμένη Κυριακή 8 Νοεμβρίου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες του προηγούμενου Δ.Σ. του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. για βελτίωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου της Πελεκούδας και επιτέλους ευοδώθηκαν.

«Συνεχίζοντας αυτήν την προσπάθεια, καταφέραμε να πάρουμε την έγκριση της κάλυψης για όλους τους κεντρικούς δρόμους των Πολλωνίων, από την «Κιβωτό των γεύσεων» μέχρι το «Ενάλιον» και από το Δημοτικό Σχολείο έως τον Άγιο Νικόλα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή λειτουργιών Μήλου κύριο Σανούδο Ι. για την θετική του στάση κι άμεση ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημά μας, καθώς επίσης και τους κυρίους Απόστολο Γκαγκάκη και Στέλιο Κουφό που συνεργάστηκαν για να εγκριθεί αυτό το έργο. Τέλος, ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας, Θοδωρή Μάνεση, ο οποίος και θα υλοποιήσει το έργο.»

pospom pollonia asfaltos 1120a

«Καλύφθηκαν κάποιες μεγάλες λακκούβες και αρκετές μικρότερες. Στην διαδικασία της εφαρμογής του υλικού επισκευής φάνηκε ότι οι καιρικές συνθήκες και η θερμοκρασία του οδοστρώματος δεν βοηθούν στην απόλυτη επιτυχία της επισκευής. Ο σύλλογος λοιπόν με τον εργολάβο αποφάσισε να καλυφθούν κάποιες ακόμα λακκούβες αρκετά προβληματικές για το χωριό, και να συνεχιστεί το έργο πριν το Πάσχα όπου και θα έχουμε τις απαραίτητες συνθήκες.» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. Δημήτρης Πουλημένος

Ταυτόχρονα ο κ.Πουλημένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο, την πολύτιμη συμβολή και συνεργασία «με τη χορηγό εταιρεία καθώς επίσης και με το προηγούμενο Δ.Σ.» η οποία συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία!

pospom pollonia fotismos 1120

Ολοκληρώθηκε ο φωτισμός στο κεντρικό πάρκινγκ των Πολλωνίων

Το νέο φωτισμό στο κεντρικό πάρκινγκ στα Πολλώνια παρουσίασε το νέο Δ.Σ. του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. Σε δεύτερη φάση αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες αντικαταστάσεις φωτιστικών σωμάτων σε τεχνολογία led.

«Ο ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Μήλου, τον κύριο Δήμαρχο, τον κύριο Αντιδήμαρχο και τον κύριο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μήλου για την αυτοψία πριν το έργο και την έγκριση της χορήγησης των φωτιστικών σωμάτων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όμως τον συγχωριανό μας Γιάννη Τσερώνη που πρόθυμα έτρεξε στο κάλεσμά μας ώστε τα φωτιστικά σώματα να τοποθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος, για να φροντίζουμε και τα του οίκου μας τοποθετήθηκε κι ένα φωτιστικό σώμα ανάμεσα από τον Άγιο Νικόλα και το κτήριο του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. Σας ευχαριστούμε όλους για τη διάθεσή σας να συνδράμετε το σύλλογό μας ώστε τα έργα να συνεχιστούν.» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση