"Μηλέικα Νέα"

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τράπεζα της Ελλάδος και το Τμήμα Γραμματείας Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης για την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου Ο.Ε.ΔΙ.Μ. στη μνήμη του Οδυσσέα Κυριακόπουλου πρώην μέλους του Γενικού Συμβουλίου και διατελέσαντος Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αξιοποιήσαμε στο έπακρο την οικονομική χορηγία που λάβαμε και έχουμε αναβαθμίσει τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό με την αγορά

# ενός ηλεκτρικού διασωστικού βίντσι ελκτικής ικανότητας 10 τόνων,

# ενός εκπαιδευτικού εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή και

# ενός εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή.

Σημειωτέο πως όσα μέλη και της Ο.Ε.ΔΙ.Μ. και όσοι πολίτες έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχουν ήδη λάβει πιστοποίηση χρήσης του εξωτερικού απινιδωτή.

oedim ab food market 2022

Ευχαριστήριο Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του AB FoodMarket Μήλου για τη δωρεά μίας παλέτας με μπουκαλάκια επιτραπέζιου νερού Samaria 330ml!

Σε κάθε δράση μας, η παροχή νερού στα μέλη που συμμετείχαν είναι βασικής αξίας & ανάγκης!

oedim white coast xorhgia 2022

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του ξενοδοχείου White Coast Suites για την ευγενική χορηγία 6 VHF αυτοκινήτου, 16 μάνικες πυρόσβεσης και εξαρτημάτων πυρόσβεσης!

Κάθε προσφορά στην ομάδα μας είναι πολύτιμή για εμάς!

Μέλημα μας είναι η ασφάλεια του νησιού και των συμπολιτών μας και κάθε χορηγία μας βοηθάει να είμαστε επαρκώς επανδρωμένοι για κάθε περιστατικό!

 
 

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου