"Μηλέικα Νέα"

Σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα συναντήθηκαν και δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαΐου οι υποψήφιοι δήμαρχοι των συνδυασμών «Όλοι μαζί για τη Μήλο» Αβέρκης Γαϊτανής και «Πολίτες σε Δράση» Γιώργος Μαρτάκης με τον υποψήφιο δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη, επιβεβαιώνοντας την στήριξη τους στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού «Μήλος για Όλους».

Οι τρεις άντρες, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που βρέθηκαν στο τραπέζι, συμφώνησαν σε πολύπλευρη συνεργασία όπως φυσικά και στην κοινή γραμμή τους κατά της παρούσας δημοτικής αρχής η οποία τόνισαν ότι πρέπει να καταψηφιστεί.

Ο Γιώργος Μαρτάκης δήλωσε: «Χτες έγινε μια επικοινωνία σχετικά με την συνεργασία για την επόμενη μέρα. Αποτέλεσμα αυτής ήταν αυτό που είχε δηλωθεί και προεκλογικά ότι ο Γιώργος Μαρτάκης προσωπικά θα στηρίξει τον  κ. Μικέλη όμως σαν συνδυασμός οι «Πολίτες σε δράση» καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει όποιον αυτός νομίζει τον καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση όλοι μας θα είμαστε συνεργάτες και βοηθοί την καινούριας διοίκησης εφόσον αυτή θα είναι σύμφωνη με τις θέσεις του συνδυασμού και εκφράζεται από το πρόγραμμα που είχαμε επικοινωνήσει όλο αυτό το διάστημα. 

Το πρώτο μας και το μόνο μέλημα είναι η ευημερία της Μήλου. Και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε καλύτερες μέρες! Για την Μήλο που μας αξίζει.»