"Μηλέικα Νέα"

Ανακοίνωση με την οποία προκαλεί έντονα ερωτηματικά και παρασκηνιακά προεκλογικά παιχνίδια εξέδωσε η «Ανεξάρτητη» όπως διακηρύττει υποψηφιότητα του Πέρα Τριοβασάλου με την ονομασία «Για τον Πέρα Τριοβάσαλο» που πριν λίγες μέρες είχε αναγγελθεί από την υποψηφιότητα του δημάρχου Μήλου Γεράσιμου Δαμουλάκη με τον συνδυασμό «Πρώτα η Μήλος».

Ο συνδυασμός «Πρώτα η Μήλος» έχει αναγγείλει επίσης την υποψηφιότητα των Τοπικών Συμβουλίων Αδάμαντα, Τριοβασάλου και Τρυπητής, όλα με το ίδιο πρόθεμα, «Για τον Αδάμαντα», «Για την Τρυπητή», «Για τον Τριοβάσαλο».

Αναλυτικά η Ανακοίνωση όπως την λάβαμε καθώς και το ψηφοδέλτιο περί ου ο λόγος:

«Στην υποψηφιότητα μας για τις κοινοτικές αρχαιρεσίες του Πέρα Τριοβασάλου βάζουμε την παράμετρο ουσίας που λέγεται «Ανεξαρτησία». Η έννοια του κομματικού χρίσματος είναι ξένη προς εμάς χωρίς να στερούμε την ελευθερία της κομματικής ταυτότητας των ψηφοφόρων, της κοινότητας μας.

Άλλωστε, αυτή την έννοια έχει η υποψηφιότητας μας. Να υπηρετεί τις τοπικές μας ανάγκες ώστε  παρά τη διαφορετικότητα των κομματικών-πολιτικών πεποιθήσεων των κατοίκων-ψηφοφόρων μας να στοχεύει στο κοινό καλό!»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΕΡΑ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟ»

ΜΗΛΟΣ 12/05/2019

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Πέρα Τριοβασάλου («Πρώτα η Μήλος» - Γεράσιμος Δαμουλάκης)

ΒΕΛΕΤΑ ΦΑΝΗ του ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ (ΠΙΑΤΕΛΗΣ)

ΚΑΝΤΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΕΛΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΗΛΙΩΤΗ         

ΝΙΝΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ)