"Μηλέικα Νέα"

«Η ομάδα του ΣΥ.ΚΑ.Μ. από σήμερα είναι φτωχότερη αλλά και η μικρή κοινωνία του νησιού μας... Μας έφυγε Ο Μανουσος Μπελιβάνης   η ψυχή του καρναβαλιού και όχι μόνο...

Πάντα κοντά μας άλλοτε με το βιολί  του, αλλά και με το μεράκι του για το καρναβάλι..σαν μικρό παιδί ρωτούσε πρώτος ,πότε θα γίνει για να ετοιμάσει με τον φίλο του τον Γιάννη το θέμα...

Φίλε Μανούσο ήσουν είσαι και θα είσαι πάντα στις καρδιές μας...

Θα σε θυμόμαστε πάντα με χαμόγελο...γιατί έτσι ήθελες...

Εγώ θέλω βιολί να ακούω μέχρι το τέλος έτσι μας έλεγες...

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του...

Καλό ταξίδι....»

ΣΥ.ΚΑ.Μ. (Σύλλογος Καρναβαλιστών Μήλου

Έγραψαν για τον Μανούσο

«Το κενό που αφήνεις πίσω σου φίλε...δυσαναπλήρωτο...

Τα πανηγύρια του νησιού μας δεν θα είναι πια τα ίδια αφού θα απουσιάζει πλέον η...γραφική μορφή σου σε συνδυασμό με τον μελωδικό ήχο του βιολιού σου.

Το Μηλεϊκο καρναβάλι θα είναι πλέον... φτωχότερο αφού θα απουσιάζει ο νούμερο ένα πρωταγωνιστής όταν με τις μοναδικές μεταμφιέσεις σου κέρδιζες πάντα τα θετικότερα σχόλια και το θερμό χειροκρότημα όλων μας.

Καλό σου ταξίδι Μανούσο μου στην γειτονιά των Αγγέλων.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους σου.»

Παρασκευάς Κ.

«Έφυγες τελικά βρε φιλαράκι, χωρίς να προλάβω να σε δω, έτσι απλός με το χαμόγελο γλυκό κι ανθρώπινο να απλώνεται στη μηλέικη συντροφιά, μια παράξενη και άστατη μέρα του πιο περίεργου κι ανάστατου Μάη χωρίς να προλάβουμε να πιούμε το ουζάκι και να καλαμπουρίσουμε για τις παραξενιές του Παντελή μας, να μη ξεχάσουμε να καλέσουμε στο τηλέφωνο τα φιλαράκια μας στη Κρήτη που μας ταξίδευαν σε αναμνήσεις καλοκαιρινής ανεμελιάς, θα μας λείψεις Μανούσο μου, θα λείψουν οι μελωδικές σου βραδιές που μας χάρισες με το μεράκι σου στο βιολί, αλλά θα σε θυμίζουν πάντοτε στη γειτονιά των αγγέλων που θα βρίσκεσαι η καλοσύνη σου, το χιούμορ σου, η άσπιλη αρχοντιά κι η εντιμότητα σου....καλό σου ταξίδι βρε.... χαιρετισμούς στα παιδιά.....!»

Μάρκος Κ.