"Μηλέικα Νέα"

Το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου κάνει γνωστό ότι την Κυριακή 09/10/22 το πρωί θα διενεργηθούν εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Επαγγελματικού Σωματείου Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου.

Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη, όπως αυτά δηλώθηκαν στη φόρμα που είχε δημοσιοποιήσει το Σωματείο τους προηγούμενους μήνες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το 6946916006 μέχρι το Σάββατο, 08/10/22, και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Όσοι δεν έχουν ανανεώσει ή δηλώσει την εγγραφή μπορούν  να το κάνουν τώρα (έως το Σάββατο, 08/10/22, στις 12:00, το μεσημέρι) συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί και στέλνοντάς την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΑΦΜ

ΑΔΤ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ή Μ.Η.Τ.Ε.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Website

Email

ΤΗΛΕΦΩΝΟ-Α

Διευκρινίζουμε ότι στο Σωματείο μπορούν να είναι εγγεγραμμένοι μόνο ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές ενοικιαζόμενων δωματίων όπως αυτό αποδεικνύεται από την άδεια λειτουργίας του καταλύματος (ΜΗΤΕ ή Γνωστοποίηση)

Την ημέρα των εκλογών δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι δεν έχουν εγγραφεί ή επικαιροποιήσει την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Για διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 6946916006

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.