"Μηλέικα Νέα"

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μήλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την δημιουργία της δικής τους έκθεσης. Τα θέματα που δόθηκαν ήταν δύο: «Πώς ονειρεύομαι το σχολείο μου» και «Η ζωή μας με τον κορωνοϊό»

Η έκθεση με τα έργα των παιδιών κοσμεί πλέον έναν διάδρομο του Δημοτικού Σχολείου Μήλου έξω από την βιβλιοθήκη.

Όλα τα παιδιά έβαλαν χρώμα στις σκέψεις τους και η φαντασία αποτύπωσε στο χαρτί που ζωντάνεψε, τους φόβους, τους περιορισμούς αλλά τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους!

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η προσπάθεια των μαθητών του Ε1 για τη ομαδική δημιουργία τους. Όπως λέει και η δασκάλα τους, εκφράστηκαν με ποιητική διάθεση για το πώς βίωσαν τα ίδια την πανδημία και έντυσαν το ποίημα τους με ζωγραφιές προκαλώντας μια βαθιά συγκίνηση.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου ευχαριστεί την Διευθύντρια και τους δασκάλους του σχολείου για την συνεργασία και κυρίως ευχαριστεί τους μαθητές του σχολείου για όλα όσα μας διδάσκουν κάθε φορά!

dimotiko sxoleio covid e1b

Ε1:Τα παιδιά τα είπαν όλα!

Τα παιδιά της Ε1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μήλου ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για «δημιουργική έκφραση» πάνω στο θέμα «Πώς βιώσαμε την πανδημία του Κορωνοϊού», εκφραστήκαμε με ποιητική διάθεση.

Το ποίημα με τίτλο «ΚΟΡΩΝΟ-ΣΚΕΨΕΙΣ» το πλαισιώσαμε και με τις καλλιτεχνικές μας δημιουργίες και έτσι πραγματοποιήσαμε την αφίσα που σας την αφιερώνουμε με όλη μας την αγάπη .

Η όλη προσπάθεια μας γέμισε χαρά και μας βοήθησε να οπλιστούμε με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία ώστε να καταφέρουμε να βγούμε νικητές σε αυτόν τον αγώνα.

Ο τόπος μας, η θάλασσα, ο ήλιος μας εμπνέουν με ευχάριστα συναισθήματα και μας βοηθούν να ξεπερνούμε με μεγαλύτερη ευκολία τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής.

Ευχή όλων μας είναι να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα και να γεμίσουν πάλι τα σχολεία με ανέμελες χαρούμενες παιδικές φωνές.

Οι μαθητές της Ε1 τάξης

dimotiko sxoleio covid zwh1