"Μηλέικα Νέα"

Ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, με έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων, με αμεσότητα, επαγγελματισμό και γνώση στο αντικείμενο της η Ελένη Ξυδού βρίσκεται περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της προμήθειας σε είδη ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, συσκευασίας, οικιακής χρήσης, ατομικής υγιεινής και ιματισμού στη Μήλο.

xydou intertan tessera milos

Απευθυνόμενοι στην επιχείρηση της Ελένης Ξυδού – Εμπόριο Χαρτικών-Απορρυπαντικών μπορείτε να είστε σίγουροι για την εύρυθμη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης, να βρείτε λύσεις για τις ανάγκες της δουλειάς σας.

xydou finezza amenities milos

Σε εναν οργανωμένο χώρο στον Τριοβάσαλο της Μήλου και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της (Finezza, Intertan, Θαλασσινός, Glochem, Mondo, Lucart, Maxi, Paper Q) δεν αφήνει περιθώρια επιλογών! 

xydou tessera milos

xydou tessera1 milos

Η Ελένη Ξυδού παρέχει προμήθειες σε κορυφαίες και με απαιτητικές ανάγκες επιχειρήσεις στο νησί μας, με την ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Θέλετε να είστε σίγουροι και με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα στην επιχείρηση σας; Απευθυνθείτε:

Ελένη Ξυδού – Τριοβάσαλος Μήλου

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22870 21046 & 6937 691164

Ακολουθήστε μας στο instagram: https://www.instagram.com/xidoueleni/

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παράδοση στο χώρο σας!

xydou cup milos

 

xydou acomondo malaktika

xydou thalassinos gantia milos