"Μηλέικα Νέα"

Δελτίο Τύπου της «Ble Oneiro – Aegean Hospitality»

«Αρχικώς θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η επωνυμία της εταιρείας μας  , η οποία κατόπιν νομίμου δημοπρασίας  οργανώνει τμήμα της παραλίας «Αχιβαδόλιμνη», είναι «ΜΠΛΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» .Όσον αφορά δε τον κύριο εταίρο  και διαχειριστή μας  , ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ονομάζεται από κάποιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «ο ξένος», είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος . Ο κ. Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος είναι επιχειρηματίας με πολυετή  εμπειρία , ο οποίος δραστηριοποιείται επί πολλά συναπτά έτη στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων .

Επιπλέον  , αναφερόμενοι στις τέντες που είναι τοποθετημένες στην παραλία με την καμπάνια του Δήμου Μήλου “ Take Me Home” για την επιστροφή της Αφροδίτης, και προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής: Όντως ενημερωθήκαμε από την ίδια την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για το όραμα και την προσπάθεια της  για την επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης στη Μήλο. Η σύλληψη όμως της ιδέας να στηθούν οι εν λόγω τέντες , καθώς και η πραγματοποίηση της , αποτελεί αποκλειστικό έργο της εταιρείας μας , έγινε με ίδια κεφάλαια και ουδεμία ανάμιξη είχε σε αυτό ο Δήμος Μήλου και Απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύουμε ότι η πολιτιστική μας κληρονομιά και τα μνημεία της αφορούν όλους τους Έλληνες. Ο πολιτισμός είναι κοινωνική επένδυση για αξίες και ανθρωπισμό. Επιθυμία μας είναι να συνεργαζόμαστε με κάθε Δημοτική Αρχή απερχόμενη και νέα προσφέροντας ό,τι είναι δυνατό για το καλό του τόπου.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινωνία της Μήλου, ότι κατά την οργάνωση της παραλίας που μισθώσαμε, δεν εκριζώσαμε αυτοφυή, προστατευόμενη χλωρίδα της περιοχής. Εάν και εφόσον υπάρχουν αντιρρήσεις ως προς τα ανωτέρω, είμαστε ανοιχτοί σε ευρύ και ειλικρινή διάλογο, ώστε επιτέλους τα προβλήματα που ανακύπτουν  να λύνονται με ψυχραιμία και συνεργατικότητα.

Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια ειλικρινούς και αμερόληπτης δημοσιογραφίας.

«ΤΕΛΟΣ»

Μήλος 7 Ιουνίου 2019