"Μηλέικα Νέα"

Ο Διευθυντής, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Μήλου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους μαθητές-τριες, που φοίτησαν την περσινή σχολική χρονιά στην Γ' τάξη, καθώς και τις οικογένειές τους, που διέθεσαν για την αγορά οπτικοακουστικού εξοπλισμού  το ποσό των 800 ευρώ από τα χρήματα που συνέλεξαν από διάφορες δράσεις για να πραγματοποιήσουν την πολυήμερη εκδρομή τους, η οποία και ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Τα χρήματα αυτά με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διατέθηκαν για την αγορά ενός σύγχρονου βιντεοπροβολέα, ενός πανιού προβολής, καλωδίων σύνδεσης, καθώς και μνημών αναβάθμισης των υπαρχόντων υπολογιστών. Το προβολικό σύστημα εγκαταστάθηκε με τη συνδρομή μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου στο εργαστήριο Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις κ. Ζούλια Αικατερίνη και Βικελή Πετρινέλα για τη σημαντική συμβολή τους στην όλη διαδικασία.

Κινήσεις όπως αυτή αποδεικνύουν την αγάπη και το ενδιαφέρον των μαθητών για το σχολείο και τον τόπο τους.

Ευχαριστήριο και στην IMERYS

Εκ μέρους του Διευθυντή, του Συλλόγου Διδασκόντων και της μαθητικής κοινότητας του Επαγγελματικού Λυκείου Μήλου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για τη χορήγηση ενός σετ οξυγόνου ασετιλίνης και την επαναγέμιση-αναβάθμιση των κενών φιαλών του σχολείου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Διευθυντή Μήλου της εταιρείας, κ. Σανούδο Ι. και τον κ. Γκαγκάκη Α. για τη συνεργασία τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλα μας τα αιτήματα.

Εκ της Διευθύνσεως του ΕΠΑ.Λ. Μήλου