"Μηλέικα Νέα"

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να διοργανώσει σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στην Μήλο τον Μάιο ώστε να εξασφαλιστεί εγκαίρως η επιμόρφωση των εργοδοτών που απασχολούν ή πρόκειται να απασχολήσουν προσωπικό για να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο είναι απαραίτητο να υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από τους εργοδότες του νησιού ώστε να οργανωθεί το τμήμα.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 16η Μαρτίου.

Το σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του.

Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Κάθε ενδιαφερόμενος εργοδότης καλείται να υποβάλλει τα παρακάτω δικαιολογητικά άμεσα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. :

  1. συμπληρωμένη αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται),
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες,
  3. στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης,

προκειμένου να συμπεριληφθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στην Μήλο τον Μάιο του 2022.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ημέρες / 10 ώρες και αφορά τις επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας των κλάδων του εμπορίου και παροχής υπηρεσιών όπως εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, καφέ μπαρ, καφενεία, αναψυκτήρια, εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων/μοτοποδηλάτων, παντοπωλεία κ.α.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου και τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, η οποία αφορά την καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών πραγματοποιώντας τα εν λόγω σεμινάρια δια ζώσης στο κάθε νησί όπως προβλέπεται από την ισχύουσα εγκύκλιο και τα μέτρα προστασίας ώστε να ολοκληρωθεί η επιμόρφωση εγκαίρως εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Εφόσον έχετε ήδη επιμορφωθεί, ισχύει το πιστοποιητικό σας και δεν χρειάζεται εκ νέου παρακολούθηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε τον υπεύθυνο του γραφείου Μήλου κ. Νικόλαο Βαμβακάρη στο τηλέφωνο 2287023970.

Επιμελητήριο Κυκλάδων