"Μηλέικα Νέα"

«Έρως», η Παράσταση Θεάτρου & Χορού από την Ομάδα Performance Project το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου & την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 20.30 στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής Μήλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αδάμαντα.

Το Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου και η Πειραματική Σκηνή Μήλου έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παράσταση «Έρως». Πρόκειται για το πρώτο μέρος της τριλογίας «Έρως ανίκατε μάχαν» που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2020. Η παράσταση είναι αποτέλεσμα 10 προβών και του διήμερου θερινού εργαστηρίου Υποκριτικής & Κίνησης για έφηβους και ενήλικες “Προ – Έρως” με συντονίστρια τη Φιλιώ Λούβαρη και πρωτοπαρουσιάστηκε στα πλαίσια του summer art 19 festival τον περασμένο Αύγουστο.

performance project erws1

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Πλατωνικός Έρωτας. Ο Έρωτας ως κινητήρια δύναμη. Ο μυς της καρδιάς και η χρησιμότητά του. Η “Ανδρομέδα” του Θανάση. Μια κοπέλα που κρυφακούει τη γειτόνισσα. Μια Ξανθή Γραμματέας που φοβάται το κενό. Η υπάλληλος της Κρατικής Πλύσης Εγκεφάλου. Σκέψεις εφήβων. Πράξεις ενηλίκων. Ήχοι και Αντίλαλοι. Χειρονομίες προς τα αστέρια. Όνειρα για την Αγάπη.

Σύνθεση - Ερμηνεία: Ίριδα Καραμπατέα, Έλενα Κορωναίου, Ελισάβετ Κούρτι, Φιλιώ Λούβαρη

Κείμενα: Μαρία Σκαφτούρα, Κική Δημουλά, Ματέι Βίζνιεκ, Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Σάρα Κέιν, Σέρτζι Μπελμπέλ, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Ροντρίγκο Γκαρσία και σύνθεση κειμένων από την ομάδα.

Διδασκαλία – Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Φιλιώ Λούβαρη

Φωτισμοί & Ηχοληψία: VisionSound

Ζωγραφική Σκηνικού: Ίριδα Καραμπατέα

Βοηθός Παραγωγής: Στέλιος Ζούλιας

Παραγωγή: Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου

Διάρκεια: 1 ώρα χωρίς διάλειμμα

Γενική Είσοδος: 10,00 ευρώ

Μειωμένο εισιτήριο (παιδιά, έφηβοι, συνταξιούχοι, φοιτητές): 7,00 ευρώ

Κάτοχοι δελτίου ανεργίας: είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες – Κρατήσεις: