"Μηλέικα Νέα"

Η Ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μήλου σας προσκαλεί στην σε εξέλιξη (work in progress) Παράσταση Θεάτρου «Έρως – Δρόμος – Πόλεμος». Με τη διοργάνωση του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και υπό την αιγίδα του Δήμου Μήλου, το Πρόγραμμα «Θεατρικό Εργαστήριο – φτιάχνω τη δική μου θεατρική παράσταση» ολοκληρώνεται με την παρουσίαση στο ΕΠΑ.Λ. Μήλου που μας φιλοξένησε, εν μέσω αναβολών, σφοδρών κακοκαιριών, πανδημίας και πολέμου.

Ωστόσο καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι και έφτασε η μέρα που θα μοιραστούμε με το κοινό του νησιού μας μια σκηνική εμπειρία της πρώτης μας συνύπαρξης. Η Παράσταση σε εξέλιξη είναι σπονδυλωτή και η τελική μορφή της θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες. Σας περιμένουμε με χαρά!

Κείμενα: Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Καρλ Βάλεντιν, Ματέι Βίσνιεκ, Μαρία Σκαφτούρα, Γούντυ Άλλεν, Τάσος Λειβαδίτης, Νίκος Καζαντζάκης, Μαξίμ Γκόργκι, Άκης Δήμου, Ροντρίγκο Γκαρσία, Ηλέκτρα Παπαδημητρίου

Μουσική Επιμέλεια: η Ομάδα

Επιλογή Κειμένων – Διδασκαλία - Σκηνοθεσία – Κινησιολογία: Φιλιώ Λούβαρη

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Νικολέττα Ρούση, Ηλιάνα Χατζηβασιλειάδου

Βοηθοί Παραγωγής: Ειρήνη Ανδριώτη, Στέλιος Ζούλιας

Υπεύθυνος Προβών: Δημήτρης Τσίπρας

Υπεύθυνη Υποδοχής Κοινού: Μαρία Γαρεφαλάκη

Υπεύθυνη Κρατήσεων: Μαρία Κολιαράκη

Μακιγιάζ – Κομμώσεις: Χριστίνα Αγαπητού, Νάντια Κυριάκου

Ερμηνεία: Χριστίνα Αγαπητού, Ειρήνη Ανδριώτη, Στέλιος Ζούλιας, Δέσποινα Καλουτά, Ξανθίππη Κατσιούπη, Μαίρη Κολιαράκη, Νάντια Κυριάκου, Μανούσος Ξυδούς, Ηλέκτρα Παπαδημητρίου, Λουκάς Τουλίκας, Δημήτρης Τσίπρας, Ηλιάνα Χατζηβασιλειάδου, Λεμονιά Χρυσανθίδου

Πότε: Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 στις 20.30

Πού: Αίθουσα εκδηλώσεων ΕΠΑΛ Μήλου

Διάρκεια: 50 λεπτά

Είσοδος: Ελεύθερη με ελεύθερη συνεισφορά. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΕΠΑ.Λ. Μήλου για να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες του σχολείου.

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6936 733 997

*Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που ορίζονται από την Πολιτεία για την προστασία από τον covid – 19. Παρακαλούμε ελάτε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό αυτοδιαγνωστικού ελέγχου.

«Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Πουλημένο και τη Vision & Sound για την παραχώρηση τεχνικού εξοπλισμού»

Το έργο "Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση" (ΟΠΣ 5002212) συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Η Ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μήλου

theatriko ergasthri milos 2022a