"Μηλέικα Νέα"

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Μήλου και εγώ προσωπικά εκφράζουμε δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συνεχή στήριξή του καθόλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Στην προσπάθειά σας για την αναβάθμιση του σχολείου συντάχθηκαν καταξιωμένοι επαγγελματίες του τόπου μας, που υποστήριξαν τις πρωτοβουλίες σας και πρόσφεραν στους μαθητές μας ένα καλύτερο περιβάλλον μάθησης.

Ειδική αναφορά οφείλουμε στην εταιρεία Imerys και στον Διευθυντή της στην Μήλο κ. Ιωάννη Σανούδο για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία 111 καινούργιων θρανίων, που παραλάβαμε πριν λίγες ημέρες.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν οδοδείκτη κοινωνικής αλληλεγγύης και συλλογικής προσφοράς.

Με τιμή,

Αικατερίνη Βήχου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Μήλου, κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του Γυμνασίου Μήλου για την ανανέωση σχολικού εξοπλισμού λόγω φθοράς από την πολυετή χρήση, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ανεύρεση λύσης στο ζήτημα αυτό.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε πως το Σχολείο μας παρέλαβε (111) καινούρια θρανία, χρηματικής αξίας (10.000) ευρώ, τα οποία θα αντικαταστήσουν το σύνολο όλων των παλαιών θρανίων των μαθητών, έπειτα από ευγενική χορηγία της εταιρείας IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία IMERYS και ιδίως ο Διευθυντής Μήλου κύριος ΣΑΝΟΥΔΟΣ Ιωάννης ανταποκρίνονται ικανοποιώντας με χαρά αιτήματα του Συλλόγου μας. Η μεγάλη αυτή και ευγενική χορηγία της IMERYS δεν έχει ως αποδέκτη το Σύλλογό μας, αλλά τα ίδια τα παιδιά μας, τους μαθητές του Σχολείου μας. Ως Σύλλογος αλλά και ως γονείς μαθητών, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας τόσο στο πρόσωπο του κύριου ΣΑΝΟΥΔΟΥ Ιωάννη για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του όσο και στην εταιρεία IMERYS για την αξιέπαινη θετική ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος του Γυμνασίου Μήλου.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ.:

Ο Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ Ηλίας

Ο Αντιπρόεδρος: ΛΙΒΑΝΙΟΣ Ευάγγελος

Η Γενική Γραμματέας: ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ Φλώρα

Η Ταμίας: ΖΟΥΛΙΑ Αικατερίνη

Τα Μέλη: ΖΟΥΛΙΑ Μαρία, ΓΑΛΛΗΣ Χρήστος, ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Μιχαήλ.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Μήλου