"Μηλέικα Νέα"

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο,και τα απανταχού μέλη  του Πανελληνίου Συλλόγου «Οι Φίλοι των Κατακομβών της Μήλου» εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους υποστήριξαν, οργάνωσαν και παρίσταντο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή των Αγίων Πάντων και της μνήμης των κεκοιμημένων στις Ιερές Κατακόμβες Μήλου (10 και 11 Ιουνίου 2023) προεξέχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β', του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου.

Θερμές ευχαριστίες προς τον  τον Α.Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο  Σώρρο  για τον σχεδιαμό των λαμπρών τελετών και την  άψογη συνεργασία του με τον Σύλλογό μας για την υλοποίησή τους.

filoi katakomvwn milos 2023 min

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για  την παρουσία του συνόλου των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της περιοχής μας, Βουλευτών, της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωαν. Βρούτση, και κας Αικατ. Μονογυιού,του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικ. Συρμαλένιου, της Επάρχου Μήλου-Κιμώλου-Σίφνου-Σερίφου κ.Χωριανοπούλου, του Αβέρκιου Γαϊτανή Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Μήλου, του Πρόεδρου της Ομοσπονδοίας Μικρών Κυκλαδονήσων και του Συνδέσμου  Σεριφίων κ.Κουζούπη Αντώνιο ,της Πρόεδρου της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου και  Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ.Κουνάνη Φρατζέσκα, του Δημάρχου Μήλου κ. Εμμ. Μικέλη,του  Αντιδήμαρχου Μήλου κ.Ζούλια  Φραγκίσκο, του κ. Τερζάκη Εμμανουήλ Πρόεδρος Κοινότητας Τρυπητής, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, των  Εκπροσώπων των τοπικων Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών, του Διευθυντού του Γραφείου ΤΕ Μήλου, της Προέδρου της Φιλοπρόοδου Αδελφότητας Τρυπητής κας Ζαχαρούλας Ρηγοπούλου, της Προέδρου του Συνδέσμου Απανταχού Μηλίων «Η Αγία Σοφία», κας Χρυσούλας Ευριπίδου,της Προέδρου Ε.Φ.Α. Φλώρα Τούρλου, την Ειδική Γραμματέα Συνδέσμου Αμοργιανών κ.Εύη Πρέκα, και φυσικα όλων των παρευρισκομένων  που μαζί με συγγενείς και φίλους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου μας και ταξίδεψαν απο μακριά για να συμμετέχουν  στις εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και να επισκεφθούν το νησι μας.

filoi katakomvwn milos 2023b min

Το συνολο των εορταστικώνν εκδηλώσεων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την οικονομική συνδρομή και χορηγία του Δήμου Μήλου, της  Φιλοπροόδου Αδελφότητας Τρυπητής , του κ.Πουλάκη Δημήτρη, τουριστικό γραφείο, του Ξενοδοχειου Ippocampos Τούρλου Φλώρα  και των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Θερμές ευχαριστίες προς  όλους!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι Φίλοι των Κατακομβών της Μήλου»  επεξεργάζεται την οργάνωση των επόμενων εκδηλώσεών του, σε τοπικό αλλά και διεθνή επίπεδο,με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για την Μήλο και  με σεβασμό στην  ιστορική,πολιτισμική και θρησκευτική κληρονομιά του νησιού μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΩΡAΪΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

filoi katakomvwn milos 2023c min