"Μηλέικα Νέα"

Ο Φορέας Τουρισμού και Πολιτισμού Μήλου «Πυξίδα» σε συνεργασία με τον Δήμο Μήλου και το Σωματείο Επαγγελματιοβιοτεχνών Σύλλογο Ξενοδόχων Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Σύλλογο Τουριστικών Σκαφών Μήλου Πραγματοποίησε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μήλου παρουσίαση της προόδου της μελέτης Ταυτότητας Προορισμού.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:

- Το νέο τουριστικό λογότυπο

- Η δυναμική μακέτα του νέου τουριστικού web site

Στην συνέχεια έγινε μια ανοιχτή συζήτηση για την σεζόν που πέρασε και τις προκλήσεις που πιθανόν να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Δήμαρχός κ. Μανώλης Μικέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φραγκίσκος Ζούλιας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Απόστολος Γκαγκάκης, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Αβέρκιος Γαϊτανής, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και μέλη των ΔΣ όλων των επαγγελματικών σωματείων του νησιού και αρκετοί τουριστικοί επαγγελματίες. Ήταν μια παρουσίαση που επέτρεψε συμμετοχή δια ζώσης αλλά και ηλεκτρονικά.

Η συνάντηση καταγράφηκε και μπορείτε να την δείτε και ακούσετε στο Youtube στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/15sWmy38bg8

Στην περιγραφή στο video μπορείτε να βρείτε και να πατήσετε σε χρονικά σημεία ώστε να δείτε πιο εύκολα τα κομμάτια της παρουσίασης 0:00 Εισαγωγή και το σκεπτικό της μελέτης 8:16 Βασικές αρχές της μελέτης προορισμού 11:51 Οι σταθερές που βασίστηκε η μελέτη 15:22 Τα λογότυπα που προτάθηκαν 20:42 Το λογότυπο που επιλέχθηκε 22:36 Τα επόμενα βήματα της μελέτης προορισμού 24:25 Ερωτήσεις σχετικά με το λογότυπο 30:00 Παρουσίαση εικαστικού και βασικών λειτουργιών του τουριστικού web-site 47:32 Ερωτήσεις σχετικά με το site και συζήτηση 1:15:15 Συζήτηση σχετικά με την σεζόν που πέρασε Την παρουσίαση του λογότυπου και την συζητήση την συντόνισε ο κ. Δημοσθένης Μπρούσαλης που είναι και υπεύθυνος μελετητής. Το website το παρουσίασε ο κ. Δημήτρης Σερίφης απο την εταιρία Nelios που έχει αναλάβει την κατασκευή του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της "Πυξίδα" κ. Μιχάλη Κυρίτση, κ. Δημήτρη Πουλάκη (Milos Accommodations) και κ. Ηλίας Γεωργιλάκη (Εστιατόριο Nostos) που συνέβαλαν στην φιλοξενία του κ. Μπρούσαλη στην Μήλο. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις δράσεις της "Πυξίδα" μπορείτε να επισκεφθείτε το www.foreasmilou.gr

Τα μέλη του ΔΣ του ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΗΛΟΥ