"Μηλέικα Νέα"

Μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, στην αίθουσα του Αλευρόμυλου, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσις Φίλων Αδάμαντος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζούλιας Φραγκίσκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αδάμαντα Μωραίτης Σταύρος, ο Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου και τουριστικής επιτροπής Δήμου Μήλου κ. Γαιτανής Αβέρκιος, ο Πρόεδρος Σωματείου Ξενοδόχων Μήλου κ. Μωραίτης Δημήτριος, Πρόεδροι εκπρόσωποι Συλλόγων του νησιού μας καθώς και πολλά μέλη και φίλοι της ΕΦΑ.

Η Πρόεδρος κ.Τούρλου Φλώρα ευχήθηκε  για την νέα χρονιά και ζήτησε από όλους να βρίσκονται κοντά στην ΕΦΑ σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Αδάμαντα. Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν, ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Σώρρος και ο εφημέριος του Αδάμαντα π. Αντώνιος Σώρρος. Η τυχερή της βραδιάς η κ. Πίτσα Βαμβούνη κέρδισε στο φλουρί, ένα ωραιότατο γούρι, προσφορά της ΕΦΑ.

efa koph pitas 2023a

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με πλούσιο σε εδέσματα μπουφέ,  μουσική, χορό, κέφι και τραγούδι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με την προσφορά τους βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση μας με επιτυχία: Παπικινός Βασίλης (Αλευρόμυλος), Μάλλης Ιωάννης (Φούρνος), Βαμβακάρης Μιχάλης & Πέτρος (Γλαρονήσια), Βαμβακάρη Μαρίνα (Ζυγός), Ξυδάκης Κων/νος, Βήχου Μαρία (Τσακανός), Βαμβούνης--Βαμβακάρης, Νίνος Αντώνιος (Γιάγκος cafe),Βήχος Δαμιανός (Alfa Market).

efa koph pitas 2023b

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Τούρλου Φλώρα

Ο Γεν. Γραμματέας

Μαύρος Πολυχρόνης.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση εδώ...