"Μηλέικα Νέα"

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου το γραφείο «LOGIC.ME» στη Μήλο σε συνεργασία με τη ναυτιλιακή εταιρία «Sea Speed Ferries», ταξιδεύοντας τη γαστρονομία της Μήλου στο Ρέθυμνο με το πλοίο «Olympus».

Κατά την διάρκεια των ταξιδιών από τη Μήλο προς το Ρέθυμνο, αλλά και κατά το δρομολόγιο της επιστροφής, ο σεφ Βασίλης Παπικινός παρουσίασε τις γεύσεις της Μήλου στους ταξιδιώτες!

olympus emmanouela kapetanios

Τα «Μηλέικα Νέα» ως αποκλειστικός χορηγός της διοργάνωσης σας παρουσιάζουν στιγμές από την εν πλω εκδήλωση που έτυχε μεγάλης αποδοχής και εξέπληξε!

Η διοργανώτρια Εμμανουέλα Μακρή, η οποία ήταν ο ιθύνων νους της εκδήλωσης ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση και οι οποίοι κόσμησαν ως χορηγοί το «Olympus»

olympus milos gastronomy

«Το ελάχιστο που οφείλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συντέλεσαν στο να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση για την παρουσίαση της Μηλέικης κουζίνας στο Ρέθυμνο μέσα στο πλοίο «Olympus» της «Sea Speed Ferries».

Ο σεφ μας Βασίλης Παπικινός μας έβγαλε πάλι ασπροπρόσωπους και όλοι ενθουσιάστηκαν με τη Μηλέικη γαστρονομία.
Η φιλοξενία από όλο το πλήρωμα ήταν μοναδική, όλοι και ο καθένας ξεχωριστά μας προσέφεραν απλόχερα ό,τι χρειαστήκαμε προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που ξεκινήσαμε.

olympus emmanouela ninos

Στους χορηγούς μας οφείλω μια μεγάλη αγκαλιά καθώς συνέβαλαν ώστε να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το παρακάτω event γαστρονομίας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό της Μήλου μας!

Ευχή μου, σύντομα να ξανά γίνουν τέτοιου είδους δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην προσέλκυση περισσότερων Ελλήνων ταξιδιωτών, ιδιαίτερα σε μια περίοδο εν μέσω κορονοϊού, που ο τουρισμός στην Ελλάδα μας έχει ήδη υποστεί μεγάλο πλήγμα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, όλους για όλα!»

Μακρη Εμμανουέλα
Logic.ME

Σχετικό άρθρο και χορηγοί της εκδήλωσης αναλυτικά...

olympus milos gastronomy stigmes