"Μηλέικα Νέα"

Τις προτιμήσεις και των Βρετανών ταξιδιωτών κερδίζει η Μήλος για το 2023, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα holidayextras.com η οποία συνεργάζεται  με ένα δίκτυο άνω των 8.000 ταξιδιωτικών πρακτόρων και με 4.000 συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας καθώς και με την TUI UK, την Easyjet και το CO -OP Travel.

Η βρετανική αγορά περιλαμβάνεται στις προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής του Δήμου και για το λόγο αυτό την 1η Δεκεμβρίου είχε μετάσχει σε προωθητική ενέργεια στο Λονδίνο για την προώθηση του γαμήλιου τουρισμού, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και άλλων δράσεων με θεματικό περιεχόμενο στο άμεσο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, το Travel off path στο άρθρο του με τίτλο «Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για το 2023» είχε προτείνει τη Μήλο μαζί με την  Κέρκυρα και τη Ρόδο, σε μια επιλογή ανάμεσα σε 227 άλλα νησιά για το καλοκαίρι του 2023. Πρόκειται επίσης για μια σημαντική προβολή για τη Μήλο, δεδομένου ότι το Travel Off Path είναι μια κορυφαία στον κόσμο ανεξάρτητη πηγή ταξιδιωτικών ειδήσεων, που παρέχει τις πιο ενημερωμένες και σχετικές ειδήσεις για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο που διαβάζονται από 2 έως 3 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα.

Η Μήλος όμως παρουσιάζεται και ως τόπος για μόνιμη εγκατάσταση συνταξιούχων σύμφωνα με το International Living που δημοσιεύει τον Annual Global Retirement Index, με τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθεί κανείς, στα οποία περιλαμβάνονται και περιοχές της Ελλάδας. Η λίστα με τα μέρη στον κόσμο με φθηνό κόστος ζωής, ώστε ένας Αμερικανός μπορεί να μετακομίσει εκεί και να μη χρειάζεται αναδημοσιεύεται και από το Forbes το οποίο επισημαίνει ότι δεν αφορά μόνο συνταξιούχους.

MTC GROUP