"Μηλέικα Νέα"

Τη Μήλο συμπεριλαμβάνει σε εκτενές αφιέρωμά του για την Ελλάδα το δημοφιλές βρετανικό ταξιδιωτικό blog «Where Life is Great» με εξειδίκευση στον τουρισμό ζευγαριών που έχουν προτίμηση στις δραστηριότητες και την περιπέτεια.

«Η Μήλος - γράφει - διαθέτει πάνω από 70 παραλίες. Κάθε μία είναι άξιο καρτ ποστάλ από μόνη της. Τα γαλαζοπράσινα νερά του Σαρακίνικου και του Κλέφτικου περιτριγυρισμένα από εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, είναι τα πιο γνωστά. Περιηγηθείτε στο πολύχρωμο χωριό Κλήμα και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το διάσημο ανθόμελο της Μήλου».

Στη συνέχεια περιγράφει τις καλύτερες διαδρομές στο νησί με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο:

Εκδρομή με καγιάκ στο Τσιγκράδο και την παραλία Γέρακα – Για τους λάτρεις του νερού, εξερευνήστε κρυμμένες σπηλιές και τιρκουάζ όρμους και ψαροντούφεκο με εξωτική θαλάσσια ζωή!

Ξενάγηση Αρχαιολογίας και Πολιτισμού – Οι λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού θα λατρέψουν να εξερευνήσουν πανάρχαια αξιοθέατα όπως το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο και την Παναγία Κορφιάτισσα και να περιηγηθούν σε γοητευτικά ψαροχώρια, όπως το Κλήμα.

Γεωλογία & Ηφαίστειο Ημιημερήσια Πρωινή Περιήγηση – Γίνετε μάρτυρες ενός ανενεργού ηφαιστείου και θαυμάστε μοναδικά τοπία!

MTC GROUP