"Μηλέικα Νέα"

Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2024 ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου διοργανώνει  πεζοπορική εκδρομή στην Κίμωλο.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει πεζοπορική διαδρομή από την Ψάθη στο Σκιάδι. Θα διασχίσουμε το πολύ γραφικό  Χωριό της Κιμώλου και θα συνεχίσουμε σε μια πανέμορφη διαδρομή στη φύση της Κιμώλου. Το Σκιάδι είναι ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Αξίζει να το δει όποιος επισκέπτεται την Κίμωλο !

Διαδρομή εύκολη με διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα και άλλο τόσο η επιστροφή.  Για την διαδρομή απαραίτητο το νερό, προαιρετικό κάποιο σνακ. Ενδείκνυνται το μακρύ                              παντελόνι ,τα πεζοπορικά μποτάκια  και  το πεζοπορικό μπατόν.

Η αναχώρηση θα είναι στις 9.45 πμ το πρωί της Κυριακής με το «Οσία Μεθοδία» (παντόφλα)  από τα Πολλώνια. Ώρα συγκέντρωσης στα Πολλώνια 9.30 πμ. Συγκέντρωση στον ΟΤΕ στην Πλάκα στις 9 πμ.

Η επιστροφή θα είναι  στις 5.15 μμ (τελευταίο δρομολόγιο) με την «Οσία Μεθοδία» από την Ψάθη Κιμώλου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επιστρέψει και με προηγούμενα δρομολόγια. Τιμή εισιτηρίου : 2.40 το άτομο, το ίδιο και η επιστροφή. Όποιος επιθυμεί να πάρει αυτοκίνητο η τιμή είναι 9.60 και άλλο τόσο η επιστροφή.

Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου