"Μηλέικα Νέα"

Με 4 μέλη και δύο οχήματα συμμετείχε Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή του Παρασπόρου.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, απλώθηκε σε μεγάλη έκταση και εισχώρησε σε σπηλιά αποθήκευσης άχυρων, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την ολοσχερή κατάσβεση της. Η κατάσβεση της, σύμφωνα με την αναφορά της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.), ολοκληρώθηκε περί τις 5.00 το απόγευμα.

oedim pyrkagia parasporos 2021a 

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) εφιστά μεγάλη προσοχή σε όλους τους συντοπίτες μας, που καίνε ξερόκλαδα κ.α., να εποπτεύουν και να μην εγκαταλείπουν το σημείο καύσης, έως ότου σβήσει η φωτιά.

Στη δράση συμμετείχαν, όπως προαναφέραμε 4 μέλη της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.), με τα δυο πυροσβεστικά οχήματά της, ο πενταετούς υποχρέωσης υπάλληλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οδηγός του Δήμου Μήλου με το βυτιοφόρο όχημά του και το Α.Τ. Μήλου. Παρόν ήταν και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μήλου.

oedim pyrkagia parasporos 2021b

oedim pyrkagia parasporos 2021c

oedim pyrkagia parasporos 2021d