"Μηλέικα Νέα"

«Σαν τελετάρχης ο κ. Κώστας Μακρής καλησπέρισε τους παρευρισκόμενους και ενημέρωσε το κοινό για τη διαφορά της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας από το Ίδρυμα Στηρίξεις Κέντρου Υγείας. Στη συνέχεια για να δώσουν ευχές έδωσε το λόγο στο βουλευτή Κυκλάδων Νικόλαο Συρμαλένιο, στον Δήμαρχο Εμμανουήλ Μικέλη. Μετά πηρέ το λόγο ο πρόεδρος του ΙΣΚΥΜ Παναγιώτης Λιβανός και ενημέρωσε το κοινό τα ακόλουθα:

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι :
Προέδρος: Παναγιώτης Λιβανός
Αντιπρόεδρος: Στυλιανή Μαρκαντώνη
Γραμματέας: Νίκος Μάλλης
Ταμίας: Ανθούσα Ψαθά
Μέλη: Αναστασία Μάλλη, Άννα Βλάχου, Κώστας Μακρής

Οι στόχοι του η ΙΣΚΥΜ είναι να αυξήσουμε τα μέλη και τα έσοδα του ιδρύματος διότι οι υποχρεώσεις μας είναι τεράστιες.
Το ΙΣΚΥΜ Είναι ένα ίδρυμα που στηρίζει τα αιτήματα του κέντρου υγείας.
*Καλύπτουμε το ενοίκιο πέντε αγροτικών γιατρών με κόστος 16.200 ευρώ το χρόνο αυτή τη στιγμή.
*Πληρώνουμε φαρμακευτικό υλικό που χρειάζονται οι γιατροί
*Αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό πόσιμο για τις ανάγκες του κέντρου υγείας γύρο στα 1600 ευρώ.
*Πληρώνουμε τις επισκευές και τις συντηρήσεις του κτιρίου του κέντρου υγείας.
*Επίσης τις βλάβες των ασθενοφόρων.
*Το καλοκαίρι στηρίζουμε το πολυπληθές κλιμάκιο των γιατρών («Γιατροί του Αιγαίου») από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηράκλειου Κρήτης στα έξοδα τους για την μετακινήσεις τους γύρω στα 4000 ευρώ.

Θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας σε όλο αυτό το δύσκολο έργο που πρέπει να πραγματοποιήσουμε και που πιστεύουμε και ευχόμαστε. Να είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης σας! Και όπως πιστεύω από το 2001 έως σήμερα όλα τα διοικητικά συμβούλια του ΙΣΚΥΜ έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν! Στο τέλος ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΚΥΜ προσφέραν στον γιατρό κ. Ηλία Αποστολόπουλο ένα αναμνηστικό για τις υπηρεσίες που σαν Μοναδικός γιατρός μας προσφέρει και για την αγάπη που έχει δείξει στο νησί μας. Το αναμνηστικό ήταν ένα αντίγραφο νομίσματος της Μήλου.

Το φλουρί έτυχε η κ. Παναγιούλα Βαμβακάρη.

Θα θέλαμε για την αποψινή εκδήλωση να ευχαριστήσουμε:

*Τον Δήμο Μήλου για την παραχώρηση της αίθουσας
*Τους Φούρνους
*Της κ. Πολυξένη Μουράτου,
*Του κ. Γιάννη Βικελή
*Του κ. Γιάννη Μάλλη
*Το Γιάγκος Καφέ τον κύριο Αντώνη Νίνο
*Το κατάστημα Γρήγορης
*Το κατάστημα σούπερ ΑΒ
*Τη κάβα του Δημήτρη Τσερώνη
*Το κατάστημα καλημέρα του κυρίου Μιχάλη Βήχου»

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ :
Ο Υπουργός Εργασίας και Βουλευτής Κυκλάδων κ Ιωάννης Βρούτσης καθώς και ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας

Μηνύματα των βουλευτών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

«Αγαπητέ πρόεδρε και μέλη του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΥΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΗΛΟΥ. Εύχομαι στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή επιτυχία στην στήριξη του κέντρου υγείας Μήλου. Δυστυχώς κοινοβουλευτική λόγοι με κρατούν μακριά σας. Σας εύχομαι ολόψυχα στη συνέχεια του πολύτιμου έργου σας με την αγνή και άβουλοι βοήθεια όλων και ιδιαίτερα των Μηλιών κατοίκων. Σας ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση και εύχομαι καλή συνέχεια. Χρονιά πολλά καλό και ευλογημένο 2020 ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»


ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΦΟΡΤΩΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

«Αγαπητέ Πρόεδρε, Αγαπητά μέλη, Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πλην όμως, ανειλημμένες υποχρεώσεις, μου στερούν τη χαρά να βρίσκομαι μαζί σας. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον. Τέλος, ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σας, το οποίο είμαι σίγουρος ότι δρομολογείται με γνώμονα το κοινό καλό των νησιωτών μας. Με εκτίμηση & φιλικούς χαιρετισμούς Φίλιππος Φόρτωμας Βουλευτής Κυκλάδων Χρόνια Πολλά»