"Μηλέικα Νέα"

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά τις μαζικές αποστολές ποσότητας  άνω των 10 τόνων πλαστικών καπακιών που στείλαμε από  τον Φεβρουάριο 2015 έως το ΑΠΡΙΛΙΟ του 2019, συνεχίζουμε και αυτό το καλοκαίρι την συγκεκριμένη προσπάθεια  την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης πλαστικού στο Νησί μας.

Η Παράδοση στο Κέντρο  Υγείας Μήλου στις 07/06/19 ενός ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ από τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας, και από μέλη άλλων συλλόγων  είναι γεγονός!

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ κάθε είδους!

1)τα συγκεντρώνουμε σε χώρο του συλλόγου μας, (με την εθελοντική προσφορά όλων),

2)τα συσκευάζουμε

3)τα αποστέλλουμε στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ,

και εκείνοι τα διαθέτουν σε εμάς και ανάλογα με  τις ανάγκες που προκύπτουν ,  για ακόμα και άλλα αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη που χρειάζεται το νησί μας!

plakiotiki kapakia krevati1

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες , τους Δημοσίους και Ιδιωτικούς Φορείς, τις επιχειρήσεις, τους Συλλόγους εργαζομένων και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ που συμμετέχουν στην Εκστρατεία μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ,ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ, ΠΟΣΠΟΜ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ IMERYS, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Κ.ΥΓΕΙΑΣ, & τις επιχειρήσεις ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΛΤΕΜΙ, ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ, ΣΙΡΟΚΚΟ, ΕΡΓΙΝΑ, ΑΣΤΑΚΑΣ, ΜΟΥΡΑΤΟΣ, Ω ΧΑΜΟΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ «ΜΑΝΩΛΗΣ» YANKOS ΚΑΦΕ,αλλά και όσους επώνυμα η μη βοηθάνε στην εκστρατεία μας.»

Εκ μέρους της Πλακίωτικης Ένωσης