"Μηλέικα Νέα"

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα εκδρομών για ολιγάριθμα γκρουπ με την ονομασία «Αυθεντικές εξορμήσεις».

Οι νέες, βιωματικές και πολύ ενδιαφέρουσες εκδρομές δίνουν στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να εμβαθύνουν στους προορισμούς που επισκέπτονται και να ακολουθήσουν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, όπως είναι η μαγειρική, οι τέχνες και η αρχαιολογία, ο πολιτισμός και οι δραστηριότητες περιπέτειας. Οι εκδρομές προσφέρονται σε όλους τους προορισμούς σε ομάδες των 2 έως και 20 συμμετεχόντων.

Κάποιες από τις εμπειρίες που αποκτά κάποιος στους προορισμούς κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνουν Πεζοπορία στη Σαντορίνη και Θαλάσσιο Καγιάκ στην Μήλο.

Η νέα πεζοπορία με ξεναγό στη Σαντορίνη είναι από μόνη της μια όμορφη περιπέτεια, καθώς ακολουθείται ένα φυσικό μονοπάτι που ξεκινά από το Ημεροβίγλι, περνά μπροστά από τα εγκαταλελειμμένα εκκλησάκια, διασχίζοντας την καλντέρα με την υπέροχη θέα και αγναντεύοντας στον ορίζοντα τα νησάκια της Νέας και Παλαιάς Καμένης και της Θηρασιάς. Η ανάβαση ολοκληρώνεται ψηλά στην κορυφή των κόκκινων βράχων, όπως «κρέμονται» πάνω από την καλντέρα προσφέροντας πανοραμική θέα των λευκών σπιτιών της Σαντορίνης με τις πολύχρωμες σκεπές. Στη Σαντορίνη, οι λάτρεις της μουσικής και της Μυθολογίας θα έχουν μία ιδιαίτερη εμπειρία. Η Celestyal Cruises πηγαίνει τους επισκέπτες της στο Μεγαλοχώρι, ένα αξιοσημείωτα διατηρημένο χωριό κυκλαδικής και νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, για μια μοναδική εμπειρία μουσικής και μυθολογίας. Ένας περίπατος στους γραφικούς δρόμους, ανάμεσα στις υπόσκαφες κατοικίες στους ηφαιστιογενείς βράχους, οδηγεί στο «Συμπόσιον» ένα πολιτιστικό κέντρο μουσικής και μυθολογίας, το οποίο στεγάζεται στους χώρους ενός παλαιού οινοποιείου, για ένα μοναδικό διαδραστικό μουσικό ταξίδι με μυθολογικές αφηγήσεις και δεκαπέντε χειροποίητα πνευστά και έγχορδα όργανα.

Στη Μήλο, όσοι αναζητούν την περιπέτεια μπορούν να εξερευνήσουν την ακτογραμμή του εντυπωσιακού ηφαιστιογενούς νησιού με μια οργανωμένη εξόρμηση με καγιάκ. Οι κωπηλάτες θα ανακαλύψουν το ανάγλυφο της Μήλου με τα εκθαμβωτικά πετρώματα, τους βαθιούς ορμίσκους, τις σπηλιές και τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Η διαδρομή ξεκινά από την Φυριπλάκα με κατεύθυνση την παραλία του Γέρακα (η οποία είναι μη-προσβάσιμη από τη στεριά), με μία στάση για κολύμβηση και εξερεύνηση μιας μικρής θαλάσσιας σπηλιάς. Οι συμμετέχοντες μετά κωπηλατούν πίσω προς τη δημοφιλή παραλία Τσιγράδο για μια στάση για καταδύσεις με αναπνευστήρα (snorkeling) σε ένα μικρό σύμπλεγμα θαλάσσιων σπηλιών.

MTC GROUP