"Μηλέικα Νέα"

Με την αγαπημένη σας από πέρσι Κατερίνα Φωτεινάκη και τον έξοχο Στάμο Σέμση αρχίζει το SUMMER ART 19 φεστιβάλ της Πειραματικής Σκηνής Μήλου την Τετάρτη 3/7 και Πέμπτη 4/7 στις 9.30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αδάμαντα.

«Τα τζιτζίκια και άλλες ιστορίες της υπομονής» “Les cigales et d’autres états d’attente”

Μέχρι και 17 χρόνια από τη γέννησή τους µένουν τα τζιτζίκια κάτω από τη γη, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή που θα βγουν µε ασφάλεια, για ένα µόνο καλοκαίρι, να αναλάβουν τη µουσική του υπόκρουση. Κάπως έτσι και η δισκογραφική δουλειά “Τζιτζίκια” της Κατερίνας Φωτεινάκη, που είχε κυκλοφορήσει εδώ και καιρό µε ενθουσιώδη ανταπόκριση στο εξωτερικό (4ος καλύτερος δίσκος του 2014 από τη γαλλική εφημερίδα LeMonde), περίμενε υπομονετικά να παρουσιαστεί στη χώρα µας. Το ίδιο και το ντουέτο µε τον Στάµο Σέµση, που είχε ήδη εμφανιστεί σε μεγάλα θέατρα της Ευρώπης. Έτσι, «Τα τζιτζίκια και άλλες ιστορίες της υπομονής» φθάνουν το καλοκαίρι του 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αδάμαντα.

Η Κατερίνα Φωτεινάκη (κιθάρα & φωνή) και ο Στάμος Σέμσης (βιόλα) σε διάλογο μουσικό και δημιουργικό ερμηνεύουν έργα ελληνικής και γαλλικής μουσικής.