"Μηλέικα Νέα"

O Πέδρο Αλόνσο (Pedro Alonso), ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το «La Casa de Papel», βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας. Μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Αθήνα, ο «κακός» της ισπανικής σειράς του Netflix επισκέφθηκε τη Μήλο για να συνεχίσει τις διακοπές του. Ο ίδιος μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Ελλάδας.

Κατά την παραμονή του στη Μήλο, ο «Berlin» βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο και απήγγειλε τους στίχους ενός ισπανικού θεατρικού έργου. «Ελλάδα! (Πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο “La vida es sueño” του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα. Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο). Τι θαυμάσια Ελλάδα!

(Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση. Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα. Τι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό: Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο και τα όνειρα είναι όνειρα)» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή: ethnos.gr