"Μηλέικα Νέα"

Ολοκληρώθηκε την 23/11/2019 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Εθελοντές Πυροσβέστες  διάρκειας μίας εβδομάδας,  το οποίο έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου Γεώργιος Ηλιόπουλος. Εκπαιδευτής αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, Εκπαιδευόμενοι μέλη και μη μέλη της Ο.Ε.ΔΙ.Μ.

Το Δ.Σ. της Οεδιμ ευχαριστεί πολύ τον προϊστάμενο της Δ/σης  Πολιτικής Προστασίας Π.Ν. Αιγαίου  κύριο  Δρόσο Αθανάσιο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου κύριο Παπαμιχαήλ, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Πάρου  και εκπαιδευτή  κύριο  Καραπαναγιώτη Δημήτρη  και τον Αντιδήμαρχο Μήλου  και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μήλου κύριο Κούρτη Γεώργιο για την συνεργασία τους με την Ομάδας μας.

oedim ekpaideytiko2019b milos

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.ΔΙ.Μ ευχαριστεί για την συμπαράσταση και χορηγία τους στην Ομάδα μας τους κάτωθι: την  Imerys s.a. βιομηχανικά ορυκτά  και τον κύριο Σανούδου  Ιωάννη, το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και τον κύριο Καντσό Μανούσο, τον αρτοποιό  Μουράτο Νίκο, τον Μάλλη Ανδρέα ιδιοκτήτη του Γρηγόρης Μικρογευματα και όσους ανώνυμα μας βοήθησαν...

Η Διοίκηση της Ο.Ε.ΔΙ.Μ ιδιαίτερα  ευχαριστεί όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρόσκληση-εκπαίδευση και συγχαίρει όλες και όλους για την υπομονή και επιμονή που έδειξαν για αυτήν τους την εκπαίδευση.

Το παρόν αποτελεί δελτίο τύπου / ανακοίνωση της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.)

oedim ekpaideytiko2019a milos

oedim ekpaideytiko2019c milos

oedim ekpaideytiko2019d milos