"Μηλέικα Νέα"

«Με πρωτοφανή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Σουαρέ από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο της Ζεφυρίας «Η Χώρα». Η εκδήλωση κράτησε μέχρι τις πέντε το πρωί της επομένης.

Ο Σύλλογος δηλώνει την παρουσία του με ολοένα και περισσότερες εκδηλώσεις που στόχο έχουν την ικανοποίηση όχι μόνο των Μελών του, αλλά γενικότερα και των κατοίκων του νησιού. Παρά το γεγονός ότι η Ζεφυρία είναι ίσως μικρό σε πληθυσμό χωρίο, εν τούτοις έχει δυνατή φωνή και ισχυρή παρουσία κι αυτό το οφείλει στον  Σύλλογό του.

zefyria souare 2020a

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα από τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από μεγάλο  κέφι και διασκέδαση. Υπήρξε λαχειοφόρος αγορά, με δώρα που πρόσφεραν πολλοί επιχειρηματίες του νησιού. Υπήρχε επίσης, ζωντανή μουσική με οργανοπαίχτες τον Νικολή Μαρκαντώνη στο λαούτο και τους Σταμάτη και Γιάννη Μαρκαντώνη στο βιολί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με τις προσφορές τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστεί επίσης κι όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την  εκδήλωση.»

zefyria souare 2020b

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Καμακάρης

Η Γραμματέας

Μοσχούλα Κουρέλη

zefyria souare 2020c