"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου και η Καθηγήτρια Χορού Φιλιώ Λούβαρη σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά στη χοροθεατρική παράσταση «Σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Με αφορμή το αριστούργημα του Λιούις Κάρολ και όχημα το σώμα, τη φαντασία, την κίνηση και τη συνεργασία, οι σπουδάστριες των Τμημάτων Κλασικού και Σύγχρονου Χορού σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στην…παραξενοπεριεργότερη ιστορία που έχετε ακούσει.

Μια ιστορία για μια διαδρομή από το όνειρο στην πραγματικότητα, από το σκοτάδι στο φως, από την καταπίεση στην ελευθερία.

Μια ιστορία που όλες και όλοι έχουμε ζήσει: Το τρομακτικό, όσο και γοητευτικό πέρασμα από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.

Διδασκαλία, Κείμενα, Μουσική επιμέλεια, Video: Φιλιώ Λούβαρη

Χορογραφία: Φιλιώ Λούβαρη και Σπουδάστριες Χορού

Επί σκηνής: Αντωνέλλα Βεντούρη – Μπουσδούκου, Μαρία Καβαλιέρου, Χρυσή Καβαλιέρου, Δάφνη Μαρινίτση, Βασιλική Μέλλιου, Αντωνία Μπακουλα, Λυδία Τερζάκη, Εριέττα Κασαπίδου, Ελευθερία Μπάτσι, Κατερίνα Νίνου, Χρυσούλα Πρεβενά, Αγγελική Τζαμπαζάκη, Άννα Τσιριγώτη, Ερατώ Τσιριγώτη, Ιωάννα Τσιριγώτη, Δήμητρα Αποστολάκου, Μελίνα Αλεξανδράκη, Άννα Βελετά, Έλενα Κορωναίου, Κυριακή Κυρίτση, Ιόλη Λουκαρέλλι, Μαριλία Μάλλη, Κυριακή Πετράκη, Δέσποινα Τζαμπαζάκη, Φιλιώ Λούβαρη.

Φωτισμοί και Ηχοληψία: Δημήτρης Πουλημένος (Vision & Sound)

Βιντεοσκόπηση: Νίκος Λιακάκος

Πού: Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος»

Πότε: Κυριακή, 8 Μάη 2022 στις 19.00 (Ώρα προσέλευσης κοινού: 18.30 – 18.45)

Γενική είσοδος: 3,00 ευρώ

Χορηγός: IMERYS

Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας για τον covid 19.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου