"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Μήλου (ΣΥ.ΚΑ.Μ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Μήλου παρουσιάζει το ξεχωριστό πια στις Κυκλάδες «Μηλέικο Καρναβάλι». Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 η Μήλος καρναβαλίζει!

Το ξεκίνημα της παρέλασης όπως κάθε χρόνο θα γίνει από το πάρκινγκ στον ΟΤΕ στην Πλάκα στη 1.30 το μεσημέρι με την άφιξη των συμμετεχόντων να ορίζεται, ως είθισται περίπου μισή ώρα νωρίτερα.

Θα ακολουθήσει πορεία προς τον Καρόδρομο όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική παρέλαση με άφιξη στον κεντρικότερο δρόμο της Μήλου στις 3.00 το απόγευμα, όπου θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Σύλλογος Καρναβαλιστών Μήλου (ΣΥ.ΚΑ.Μ.): «Σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μια ευχάριστη παρέα και να περάσουμε όμορφα!!!»

Συνδιοργάνωση: Δήμος Μήλου με τον ΣΥ.ΚΑ.Μ.

Χορηγός Επικοινωνίας: MileikaNea.Gr

mileiko karnavali 2024a min

Ανακοίνωση Δήμου Μήλου για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης

Ο Δήμος Μήλου ενημερώνει ότι την Κυριακή 10/03/2024 από 13.00 έως 15.30 οι δρόμοι από την Πλάκα (ΟΤΕ) ως τον Καρόδρομο (πρατήριο Αφοί Πουλάκη) καθώς και από τον Άγιο Σπυρίδωνα έως τον Καρόδρομο θα παραμείνουν κλειστοί για την κυκλοφορία οχημάτων λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού.

Για την καλύτερη ασφάλεια των συμμετεχόντων, παρακαλούμε να μην παρκάρετε στο χώρο στάθμευσης του Καρόδρομου και σε όλη την διαδρομή που θα ακολουθηθεί (Πλάκα - ΟΤΕ ως Καρόδρομο - Εθνική Τράπεζα), την Κυριακή 19/02/2023 ώρα 11:00 έως και τη Δευτέρα 20/02/2023 ώρα 11:00 , για τη διεξαγωγή του Μηλέικου Καρναβαλιού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας

Τα «Μηλέικα Νέα» σας παρουσιάζουν για μια ακόμα χρονιά το μοναδικό τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Αλκαίος το 2014 αποκλειστικά για το Μηλέικο Καρναβάλι!