"Μηλέικα Νέα"

Με μεγάλη συμμετοχή και παλμό πραγματοποιήθηκε η «Παράσταση Διαμαρτυρίας» για την Υγεία που είχε εξαγγείλει ο Σύλλογος Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη», κατόπιν απόφασης του 14ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων», την Κυριακή 14 Μαΐου, την ώρα της πρώτης προσέγγισης συμβατικού επιβατικού πλοίου σε κάθε λιμάνι των νησιών.

Στη Μήλο λοιπόν, στο λιμάνι του Αδάμαντα το ραντεβού είχε δοθεί κατά την άφιξη του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» στις 12.30 το μεσημέρι. Παρά την 45λεπτη περίπου καθυστέρηση του πλοίου ο κόσμος όχι απλά δεν έφευγε, αλλά αυξανόταν.

parastash diamartyrias ygeia milos 2023a

Την στήριξη τους στην πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη», έδειξαν το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας Μήλου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαντρακίων, το Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου, καθώς και μεμονωμένοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Μήλου.

parastash diamartyrias ygeia milos 2023d

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου Απόστολος Γκαγκάκης, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Νίνος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας Γιώργος Μαρτάκης, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και Λιμενικού Ταμείου Μήλου Αβέρκιος Γαϊτανής και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρο Μήλου Αντώνης Καβαλιέρος.

parastash diamartyrias ygeia milos 2023c

Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν και στη στάση του Λιμεναρχείου Μήλου και τις δυνάμεις του που βρέθηκαν στην προβλήτα κατά την διάρκεια της άφιξης/αναχώρησης του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» και φρόντισαν για την πραγματοποίηση της διαδήλωσης, με ασφάλεια και οδηγίες ώστε να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες με αναλυτικό ρεπορτάζ...