"Μηλέικα Νέα"

Ολοκληρώθηκε το 5ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για πολίτες το Σαββατοκύριακο 26-27/03/22. Οι γνώσεις που μας παρείχαν οι απεσταλμένοι εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήματος Πειραιά ήταν πραγματικά πολύτιμες. 

Ήταν μεγάλη η χαρά μας να έχουμε 4 μαθητές Λυκείου ανάμεσα στους εκπαιδευόμενους και ευχόμαστε στα επόμενα σεμινάρια να είναι ακόμα πιο θερμή η συμμετοχή εφήβων καθώς η νεολαία αποτελεί την συνέχεια της κοινωνίας μας και συντελεί στην ανάπτυξη της.

oedim a voitheies 2022b

Ένα θερμό ευχαριστώ στους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Αθανασάκη Στέλλα και κο Πανταζόπουλο Νικο. Είναι δύο εξαιρετικοί εκπαιδευτές και μας μετέδωσαν μέσα σε 12 ώρες, τις γνώσεις τους για τη διάσωση, την παροχή πρώτων βοηθειών και το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο και δεσμευόμαστε να οργανώνουμε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για όσα χρόνια οι συμπολίτες μας θα επιθυμούν να λαμβάνουν αυτές τις πολύτιμες γνώσεις, που μπορούν να σώσουν μία ζωή.

oedim a voitheies 2022c

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που μας στήριξαν:

- ΟΡΥΜΗΛ Α.Ε.

- Imerys S.A.

- Συνεδριακό Κέντρο Μήλου "Γ. Ηλιόπουλος"

- Seajets

- Riva travel

- Giourgas rent a car

- Ξενοδοχείο Αγνάντι

- Αρτοποιήματα και άλλα

- π-design

- Alfa Market

- Βιβλιοπωλείο "Τερέζα Μικέλη"

- Ταβέρνα "Ζυγός"

oedim a voitheies 2022d

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του εκλιπόντος Οδυσσέα Κυριακόπουλου, που μας άφησε τόσο ξαφνικά στις 20/03/2022.

Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου θέλοντας να αποδώσουμε ιδιαίτερη μνεία στον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, αφιερώνουμε το σεμινάριο αυτό στη μνήμη του μεγάλου υποστηρικτή μας.

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.)

oedim a voitheies 2022a