"Μηλέικα Νέα"

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 6ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτες βοήθειες για πολίτες που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Η Διοίκηση της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) ευχαριστεί θερμά το τμήμα Σαμαρειτών Αθηνών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας, διαθέτοντας για το πρόγραμμα την κυρία Αθανασάκη Στέλλα, τον κ. Ανδρέου Κωνσταντίνο και τον κύριο Λιβιτσάνο Σταύρο, τους οποίους και ευχαριστούμε πάρα πολύ.

oedim a voitheies milos 102022a

Θερμά ευχαριστεί τους κάτωθι χορηγούς:

ΟΡΥΜΗΛ - οικ. Κυριακοπούλου

Συνεδριακό Κέντρο Μήλου - Γεώργιος Ηλιόπουλος

Giourgas rent a car

Milos travel - Πειρουνάκης

Seajets

Hotel Anezina

Αρτοποιήματα και Άλλα

AΒ Food Market

Alfa Market

Εστιατόριο Γλαρονήσια

π-Desighn

τον κύριο Καντσό Μανούσο υπεύθυνο του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου

Επίσης η Ο.Ε.ΔΙ.Μ ευχαριστεί θερμά όλες και όλους όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτήν μας την διοργάνωση και θέλησαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες!

oedim a voitheies milos 102022b

Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας κο ΣΤΕΦΑΝΟ Γ. ΜΑΛΛΗ – «Φρένα Στέφανος» (frena-stefanos.gr) και τον κο Γιαννάκη Κωνσταντίνο – «Vanrent» (www.vanrent.gr) για την ευγενική δωρεά εξαρτημάτων φρένων του πυροσβεστικού οχήματος Dodge Ram 3500.

Σας ευχαριστούμε πολύ που πάντα είστε εκεί σε κάθε μας ανάγκη!

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου

oedim a voitheies milos 102022c

oedim a voitheies milos 102022d