"Μηλέικα Νέα"

Μαύρη ημέρα η σημερινή και το μόνο που μας δίνει ελπίδα είναι πως η Ομάδα μας, η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) ήδη το περασμένο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, κάλεσε όλες τις αρχές και τα σώματα ασφαλείας του νησιού σε μια ομιλία του Διασώστη - Πλήρωμα ΕΚΑΒ, ΔΕ Νοσηλευτή Τραυματολογίας  κ. Μερκούρη Κυπραίου με θέμα «Διαχείριση Μαζικών Καταστροφών - Μαζικές Απώλειες Υγείας» και λάβαμε βασικές γνώσεις περί των κινήσεων και των αρμοδιοτήτων της κάθε ομάδας, σε αντίστοιχα γεγονότα.

Η πρόληψη, η σωστή εκπαίδευση και η ευγενής συνεργασία είναι τα βασικότερα εφόδια μας για να αντιμετωπίσουμε μαζικές και μη, καταστροφές. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυπραίο που αφιέρωσε άλλη μία μέρα για εμάς και την ενημέρωση-εκπαίδευση μας.  

Ευχαριστούμε πολύ όσους επέλεξαν να παραβρεθούν και να εκπροσωπήσουν τον φορέα τους.

Ευχαριστούμε πολύ το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου "Γ. Ηλιόπουλος" για την φιλοξενία της ομιλίας, την ΟΡΥΜΗΛ ΑΕ και την οικογένεια Κυριακοπούλου για την ευγενική χορηγία της αίθουσας. 

Όσοι παρακολουθήσαμε την ομιλία, είναι εύκολο να παρατηρήσουμε σήμερα τη σειρά κινήσεων όλων των σωμάτων ασφαλείας και να διακρίνουμε τα χρώματα στη διαλογή: Κόκκινοι, Κίτρινοι, Πράσινοι, ΜΑΥΡΟΙ.

Τέμπη, 28/02/23, 23.20μ.μ., Μετωπική σύγκρουση αμαξοστοιχιών -

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.)

Περισσότερες φωτογραφίες από την ομιλία του Διασώστη - Πλήρωμα ΕΚΑΒ, ΔΕ Νοσηλευτή Τραυματολογίας  κ. Μερκούρη Κυπραίου εδώ: https://www.facebook.com/groups/OEDIM/permalink/1925473731121363/