Στις 8 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο PRESSO στην Via Paolo Sarpi, 60 Μιλάνο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προβολής της Μήλου μέσω της γαστρονομίας και Ιστορικής ανάδρομης της Μηλεΐκης κουζίνας απο τον Μηλιό Σεφ Βασίλη Παπικινό σε εγκρίτους Ιταλούς δημοσιογράφους, Blogger και Σεφ.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει
• 13:00-16:00 Μάθημα και Γευσιγνωσία Μηλεΐκης κουζίνας
• 19:00-22:00 Δείπνο με Μηλεΐκα πιάτα και παρουσίαση Συνταγών
Ο πολυχώρος PRESSO βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο του Μιλάνου και η εκδήλωση πραγματοποιείται μια μέρα πριν έκθεση τουρισμού BIT, με σκοπό να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση.