"Μηλέικα Νέα"

Με μπαράζ δημοσιευμάτων σε Σουηδία, Δανία και Νορβηγία, η Τήνος, η Μήλος και η Σύρος προβάλλονται στη σκανδιναβική αγορά. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβικών χωρών τα τρία κυκλαδίτικα νησιά συμπεριλαμβάνονται μαζί με άλλα στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματος για το 2023 στα ταξιδιωτικά Μέσα Vagabond, Firstclassmagazine και Hellofromgreece της Σουηδίας καθώς και στο magasinet-reiselyst της Νορβηγίας και travelbynomas της Δανίας.

Σημειώνεται ότι η σκανδιναβική αγορά είναι σημαντική για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα γενικότερα, ενώ προσπάθειες έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν από το Γραφείο ΕΟΤ για την προσέλκυση και ταξιδιωτών τρίτης ηλικίας και συνταξιούχων με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το Apollo Travel Group ου συγκεντρώνει το 70% των πωλήσεων προς την Ελλάδα, καταγράφεται ρεκόρ πωλήσεων το τελευταίο διάστημα με τις προ-πωλήσεις των "πακέτων" του συνολικού προγράμματός του για εφετινό καλοκαίρι να έχει φτάσει ήδη το 60%. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου και τις προ-πωλήσεις του τελευταίου τριμήνου του 2022 οι πωλήσεις τουριστικών «πακέτων» διακοπών και ταξιδιών για το 2023 έχουν ξεπεράσει κάθε εκτίμηση και κινούνται πάνω από τους στόχους για την φετινή τουριστική περίοδο.

Η MTC GROUP εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες προς το γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας και προσωπικά στον προϊστάμενο κ. Παύλο Μούρμα για την πολύτιμη βοήθεια και την άψογη συνεργασία. Παρακάτω τα link των δημοσιευμάτων.

https://www.vagabond.se/partner/oluffa-i-grekland-8-oar-du-inte-far-missa

https://firstclassmagazine.se/greklands-vackra-oar/

https://hellofromgreece.se/grekland-ar-allt-du-vill-ha-3/

https://magasinet-reiselyst.vev.site/all-you-want-i-s-greece-april-2023/

https://travelbynomas.com/artikler/graekenland-kykladerne/

MTC GROUP