"Μηλέικα Νέα"

H Εμμανουέλα Μακρή και οι συνεργάτες της στη νέα ομάδα του λογιστικού φοροτεχνικού γραφείου με ειδίκευση στη συμβουλευτική επιχειρήσεων που ανοίγει τις πόρτες του στο νησί της Μήλου θα σας ενημερώνουν άμεσα για όλες τις εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο των επενδύσεων και των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που «τρέχουν» και βάσει των κριτηρίων μπορείτε να συμμετάσχετε.

Σε συνεργασία και με την αξιοπιστία ενημέρωσης των «Μηλέικων Νέων» θα προβάλονται στη σελίδα μας όλες οι σχετικές ανακοινώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα προγράμματα ΕΣΠΑ με την μελέτη και υλοποίηση του προγράμματος από το γραφείο της Εμμανουέλας Μακρή.

Στην παρούσα φάση, η Εμμανουέλα Μακρή υλοποιεί το πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις».

Πρόκειται για την ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ικανοποιούν αθροιστικά τις παρακάτω προϋποθέσεις:

*να έχουν κλείσει τουλάχιστον 3 διαχειριστικές χρήσεις δωδεκάμηνης διάρκειας

*να διαθέτουν τους επιλέξιμους ΚΑΔ της επένδυσης, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙII «ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΚΑΔ)»

*να έχουν 2 τουλάχιστον Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (ΕΜΕ) εξαρτημένης εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης το έτος που προηγείται της υποβολής του επενδυτικού σχεδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λήξη προθεσμίας υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

Λίγα λόγια για την Εμμανουέλα Μακρή

Η Εμμανουέλα Μακρή, Λογίστρια – Φοροτεχνικός είναι απόφοιτη από το Οικονομικό Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & Κάτοχος Α’ τάξης Λογιστή Φοροτεχνικού. Με μεταπτυχιακές σπουδές στα Ναυτιλιακά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Με εμπειρία στο χώρο από την οικογένεια της, με τον πατέρα της να διαθέτει φοροτεχνικό γραφείο από το 1989 με έδρα την Αθήνα και την αδελφή της ενεργή λογίστρια.

Παράλληλα συμμετέχει σε επαγγελματικά σεμινάρια προσανατολισμένα στο Executive Coaching, Mentoring, Empowerment και εν γένει στην προσωπική αυτοβελτίωση.

Η εμπειρία της, την οποία καθημερινά εξελίσσει, στην λογιστική και συμβουλευτική υποστήριξη φυσικών και νομικών προσώπων, εγγυώνται την ορθή και αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεων σας.

Δώστε λοιπόν την ώθηση που πρέπει στην επιχείρηση σας με σύμβουλο σε προγράμματα ενίσχυσης και φοροτεχνικές λύσεις στην Εμμανουέλα Μάκρη, η οποία σύντομα, στις 19 Ιουλίου, θα εγκαινιάσει και το νέο της γραφείο στον Αδάμαντα Μήλου.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλεφωνο: 698 921 4101

Ακολουθήστε την σελίδα της Εμμανουέλας Μακρή στο facebook...