"Μηλέικα Νέα"

Στη μακρινή Ινδία «ταξίδεψε» η φήμη της Σαντορίνης, της Πάρου και της Μήλου με την «Times of India» να αφιερώνει δύο σημαντικές χωριστές αναρτήσεις για τα νησιά των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, η Σαντορίνη και η Πάρος συμπεριλήφθηκε στα web stories του ινδικού Μέσου ενημέρωσης με τίτλο «Οι ομορφιές της Ελλάδας σε φωτογραφίες»

https://timesofindia.indiatimes.com/travel/web-stories/the-beauty-of-greece-in-pictures/photostory/90324958.cms

Σε προηγούμενο δε, δημοσίευμα του ίδιου Μέσου με θέμα τον προγραμματισμό των ταξιδιών στην Ελλάδα , η Μήλος χαρακτηρίστηκε ως «μαγικό νησί».

https://timesofindia.indiatimes.com/travel/things-to-do/how-to-plan-an-affordable-trip-to-greece-tips-and-tricks/photostory/89717632.cms

Η ινδική τουριστική αγορά διακρίνεται για τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, που ταυτίζονται με τη στρατηγική στόχευση και των τριών νησιωτικών προορισμών. Αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι  το μέσο έξοδο του Ινδού τουρίστα που επισκέπτεται τη χώρα μας είναι περίπου 1.000 ευρώ, πολύ υψηλότερος του γενικού μέσου όρου που είναι περίπου στα 560 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Global Data», η οικονομία της Ινδίας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, με τις τρέχουσες προβλέψεις της να κάνουν λόγο για εθνικό ΑΕΠ που θα φτάσει τα 4 τρισ. δολάρια, 50% υψηλότερο σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2021.

MTC GROUP