"Μηλέικα Νέα"

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 από την Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Μήλου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων Μήλου (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ.)

«Σας Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση και τα μηνύματα σας.

Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα γιατί πολλές μας το ζητάτε και γιατί εμείς που τα καταφέραμε και συναντηθήκαμε αυτή τη φορά ανακαλύψαμε πόση ανάγκη έχουμε να μοιραστούμε το βάρος και τη γνώση των προσωπικών μας ιστοριών και να τις μετατρέψουμε σε δύναμη για μας και για τις υπόλοιπες θηλάζουσες που συναντάμε!

Τα δώρα από το φλουρί κέρδισε η Μαρία Καματερη και η κορούλα της όπως και ένα δώρο από την κλήρωση!

pospom ethelontikh thilasmou260120b

Τα υπόλοιπα δώρα της κλήρωσης κέρδισαν οι Κατερίνα Βαμβούνη, Μαρία Ραπανάκη, Άρτεμις Μάλλη και η Μαριλένα! Συγχαρητήρια στις τυχερές!

Ευχαριστούμε τους φούρνους «Άρτεμις» για τη πολύ γλυκιά βασιλόπιτα, τους Άννα Ξυδού και Γεώργιο Μαρτάκη για το δώρο για την κλήρωση, το «FaskoMilo-MILOS» για τα δώρα για το φλουρί και για την κλήρωση!

Ευχαριστούμε την Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και συγκεκριμένα την Ειρήνη Καραμανλή και την Μαργιώτα Γαβρή που μας έδωσαν την ιδέα μοιραστήκαν γνώσεις κ υλικό και στήριξη!

και ένα μεγάλο μπράβο σε όλες εμάς που πραγματοποιήσαμε και στηρίξαμε με πολλούς τρόπους την συνάντηση υποστήριξης θηλασμού τις Νάντια Κυριάκου, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Μάγδα Μαντούδη, Άννα Μαρία Κεντρωτά, Κατερίνα Βαμβούνη, Μαρία Ραπανάκη, Άρτεμις Μάλλη, Στέλλα Πριμικύρη, Χρύσα Κασαπάκη, Μαρία Καματέρη!

Θα έχουμε νέα συνάντηση σύντομα» αναφέρει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Μήλου.

pospom ethelontikh thilasmou260120a