"Μηλέικα Νέα"

Μπαίνοντας στην τελευταία και πιο κρίσιμη εβδομάδα πριν την Κυριακή 26 Μαΐου, ημέρα που θα διεξαχθούν οι Δημοτικές Εκλογές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μήλου θα περιοδεύσουν στα χωριά του νησιού για τις παραδοσιακές προεκλογικές τους ομιλίες. Γιώργος Μαρτάκης, Αβέρκης Γαϊτανής και Μανώλης Μικέλης με την σειρά που διαβάσατε, μας έστειλαν το πρόγραμμα των ομιλιών τους το οποίο έχει αναρτηθεί στη σελίδα μας τις προηγούμενες μέρες.

Όπως όμως και στις περιπτώσεις των ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τα υποψήφια Τοπικά Συμβούλια αλλά και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τα «Μηλέικα Νέα» συγκέντρωσαν και πάλι σε ένα άρθρο το πρόγραμμα των ομιλιών κάθε υποψηφίου και σας το παρουσιάζουν, ώστε να έχετε μία συνοπτική εικόνα, ένα καλεντάρι για τις επόμενες μέρες.

Σημειώνουμε ότι ο συνδυασμός «Πρώτα η Μήλος» του υποψήφιου δημάρχου Μήλου Γεράσιμου Δαμουλάκη δεν μας έχει στείλει προς το παρόν το πρόγραμμα ομιλιών του. Μόλις ενημερωθούμε γι 'αυτό θα το ενσωματώσουμε στο συγκεντρωτικό μας άρθρο. Το μόνο που μας έχει κοινοποιηθεί είναι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού που θα πραγματοποιθούν την Κυριακή 19 Μαΐου στις 20.30 στον Καρόδρομο.

martakis2019 omilies

averkis tropopihmeno

mikelis synantiseis0519

Ο συνδυασμός «Μήλος για Όλους» σας ενημερώνει ότι η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Μανώλη Μικέλη στην Πλάκα την Παρασκευή 24/5 θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πλάκας (Αγία Βαρβάρα) αντί για τις 6.30 που αναφέρεται στο πρόγραμμα ομιλιών.